Slider

Minna Mar on tauolla... mutta tulee pian takaisin!

01/08/2017


Kuten ehkä jo huomaatkin, sivusto on saanut uutta väriä pintaan. Vanha ulkoasu tökki jo kauan ennen sen vaihtoa ja sisällöntuotanto tökki jo ennen sitä. Nyt Minna Mar on kokonaisvaltaisen uudistuksen alla – niin ulkoasullisesti kuin sisällöllisestikin!

Katsot tällä hetkellä keskeneräistä tuotetta, joten älä turhaan tuomitse vielä. Lähempänä syksyä sivusto laukaistaan kokonaan uudelleen. Tuolloin sisällön suunta muuttuu (ainakin hintsusti), ulkoasu kiiltelee uutuuttaan ja toimii kuin unelma, ja ruudun tältä puolelta löytyy iloiset kasvot, jotka on valmiina auttamaan sua mahdollisesti sun oman blogin/verkkosivun/internetiin perustuvan yrityksen pyörittämisessä. (Kyllä, luit oikein. Yrittäjäksi ryhtyminen pyörii mun mielessä.)

Sivuston virallista julkaisupäivää (tai uudelleensyntymistä, ihan miten sitä haluaa nimittää) saat vielä hetken odottaa. Paljastan sen sulle heti, kun se selkenee mun omassa mielessä ja kalenterissa. Jos haluat pysyä taakilla siitä, milloin kaikki on valmista (ja voit vaikka palkata mut!), niin käy tykkäämässä mun Facebook-sivusta. Se on someista varmin tapa seurata, mitä täällä tapahtuu.

Lisäksi tietty kannattaa käydä katsomassa mun Pinterestiä (ja varsinkin Home Decor -taulua), bookstagramia, laittaa Minna Mar lukulistalle Bloglovinissa ja seurata mua Twitterissä. (Oisko tässä jo tarpeeks itsensä mainostamista?)

Nähdään, kuullaan, kommentoidaan, jutellaan taas!
Terkuin, Minna

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan