Slider

(A TINY LITTLE) BLOGGING CRISIS

13/03/2017


Joku muukin on sen saattanut huomata. Nimittäin blogikriisin, joka on vaivannut mua melkein yli vuoden. Vaihdon jälkeen mä en oo tiennyt, minne haluisin tätä blogia viedä, miks mä ylipäätään kirjotan tätä edelleen ja mikä se pointti koko tässä touhussa enää on.


Ensin mä pidin taukoa bloggaamisesta vuosi sitten keväällä muutaman kuukauden ajan. Kesälläkin postasin tosi harvoin, mutta viime syksyn aikana tuli taas sellainen olo, että tekis mieli kirjoittaa. Nyt oon ehkä kuukauden ajan postannut kerran viikossa ja yrittänyt pitää kiinni siitä, että saisin uutta sisältöä ulos joka tiistai. Vaikka oon pysynyt tavotteessa, niin sisällöllisesti musta tuntuu, että oon hukassa.

En ole osannut keskittyä oikeastaan mihinkään ja oon jatkuvasti taistellut myös kielen kanssa. Toiset postaukset on huomattavasti helpompaa kirjottaa englanniksi ja ilmaisut tulee luonnollisemmin kuin suomeksi. Mutta tässä sitä taas ollaan - kirjoittamassa suomeksi. Kielen ja sisällön lisäksi oon jälleen kyllästynyt blogin ulkoasuun ja haluisin uudistaa sitä.

Jotta tää postaus ei menis ihan kamalaksi valittamiseksi, on pakko sanoa se, että joistain postauksista on tullut aivan sairaan ihanaa palautetta ja siitä oon teille todella kiitollinen. Erityisesti meidän kihlauksesta kertonut postaus sai kivan vastaanoton!

Tämän postauksen pointti on se, että jotain muutosta mä kaipaan ja jotain muutosta on tulossa. Jos sä haluut vaikuttaa siihen, mitä tää blogi sisältää tulevaisuudessa, niin laita kommenttia tulemaan tai ota yhteyttä somessa. Haluisin ehdottomasti kuulla susta!

p.s. Meidän kirjablogilla menee ihan hyvin, käy tsekkaamassa www.bibibook.fi!
I'm having a bit of a blogging crisis - and yes the language is a huge part of it. Some posts just come out naturally in English and others - like this one - are originally in my head in Finnish. I need to commit to something but when the whole purpose of having a blog is unclear in my head, it is difficult to commit to anything. So I'm asking you: What do you want me to write about? How could I improve my blog? Let me know in the comments or through social media!


Facebook | Twitter | Instagram | Pinterest

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan