Slider

MY FAVORITE THINGS IN NOVEMBER

06/12/2016Viikko sitten mä kyselin, että haluaisitteko nähdä näitä kuukauden suosikit -postauksia vielä lisää ja no, päätin sitten itsevaltaisesti, että haluan kirjoittaa näitä. Näiden kautta on niin helppoa reflektoida viime kuukauden tekemisiä ja parhaita paloja, ja samalla se laittaa vähän perspektiiviin sitä, mikä omassa elämässä on hyvin ja mikä ei. Joten pidemmittä puheitta, tässä niitä taas tulee!

Kirja: Herman Melvillen Moby Dick. Se oli pitkä, se oli puuduttava, se oli koettelemus - mutta se pääsee listalle siksi, että olen itsestäni niin samperin ylpeä, että sain sen luettua kokonaan. Ja loppujen lopuksi siitä löytyi vielä tosi mielenkiintoisia teemojakin!

Tekeminen: Tutkiminen. Tein sitä sekä tutkimusavustajan työssä yliopistolla että omaa kandidaatintyötä varten. Kiinnostavien aiheiden perässä jaksaa juosta vaikka kuinka kauan ja siihen akateemisen kirjallisuuden mereen on niin helppo upota tuntikausiksi... (Joo, mä oon vähän nörtti.)

Ruoka: Mikä tahansa terveellinen. Hektisen elämän takia ruoka oli viime kuussa vähän retuperällä, joten annoin kymmenen pistettä ja papukaijamerkin itselleni joka kerta kun söin terveellisesti. (Ja olihan ne joulusuklaatkin aika hyviä!)

Juoma: Glögi. Mainitsin jo tossa joku viikko sitten, että olen ehdottomasti jouluihminen. Glögiä on juotu jo lokakuun puolivälistä saakka.

Treeni: Body Balance. Kerkesin sinne kerran marraskuun aikana. Mutta se oli silti koko kuun kivoin treeni.

Saavutus: Tehtyjen kouluhommien määrä. Marraskuun loppuun osui niin monta palautuspäivää, että luulin hukkuvani niiden alle. Vaan enpäs hukkunut, vaan hengissä selvittiin.

Sarja: Gilmoren tytöt! Netflixissä on jo uusia jaksoja, mutta mä en ole vielä ehtinyt sinne saakka. Pitäs varmaan aktiivisesti vältellä spoilereita....

Biisi: Justin Bieberin Christmas Eve. Ei siitä sen enempää.

Ihanaa itsenäisyyspäivää sulle!

No comments:

Post a comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan