Slider

ALEXA DAGMAR: NUOREN NAISEN OPAS (PIKA-ARVIO!)

03/12/2016


"Ihanan visuaalinen, paljon kauniita kuvia ja söpöjä fontteja"

Noilla sanoilla olen kuvaillut Alexa Dagmarin Nuoren naisen opas -kirjaa lukupäiväkirjaani (joka on muuten tuo ihana Rifle Paper Co:n kukkavihko tuossa taustalla). Teos tuli ulos viime kesänä ja tein siitä hankintaehdotuksen kirjastoon. Se meni läpi ja varmaan alle kolmessa viikossa kirja oli mulla luettavana.

Tekstin osalta teos helposti lähestyttävä. Alexa kirjoittaa kirjassaan hyvin samanlaisella tyylillä kuin blogissaan, selkeästi ja ymmärrettävästi. Sisällön kannalta odotukseni eivät olleet korkealla, sillä useamman bloggaajan kirjoja lukeneena olen oppinut, että liikaa ei kannata laittaa paineita painetulle sanalle. Teos sisältää vinkkejä täydelliseen vaatekaappiin, juhlien järjestämiseen, sisustamiseen ja kauneuteen, sekä ehkä hieman yllättäen yhden luvun yrittäjäksi ryhtymisestä. Tuosta viimeisestä luvusta Alexalle ehdottomasti pointsit kotiin, sillä sitä en tältä kirjalta osannut odottaa.

Sekaan on ripotelu paljon inspiroivia sitaatteja ja tietenkin Alexan tyyliin sopivia valokuvia. Näiden ansiosta (tai niiden takia) pitkiä tekstimassoja ei juurikaan ole ja kirjan lukaiseen yhdessä illassa läpi. Se ei varsinaisesti ole huono asia - niin teos on todennäköisesti tarkoitettukin luettavaksi. Vinkkejä saa moniin asioihin, minkä vuoksi yhteen ei ehkä ole niin paljon aikaa uppotua.

Joululahjaksi tämän voisi ehkä hankkia perheen blogi-intoilijalle tai vaihtoehtoisesti vaikkapa teinille. Jos olet lukenut kyseisen kirjan, niin kerro kommenteissa, mitä tykkäsit!

p.s. Lisää kirjoihin liittyviä juttuja kirjablogin puolella, Bibbidi Bobbodi Book.

2 comments:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan