Slider

SHOULD I STILL DO FAVORITES?

29/11/2016


Muistatteko vielä, kun joskus 2014-2015 tein kuukausittain suosikki-postauksia? Niissä oli kirjoja, ruokaa, tekemistä, treenejä yms. Lueskelin niitä tässä yhtenä iltana ja mietin itekseni, että ne on itseasiassa aika hauskoja. Sitten mä tulin miettineeksi, että lukeeko niitä itseasiassa kukaan? Joten, nyt mä kysyn teiltä: jos mä alan taas tekemään niitä, niin luetteko niitä ja millasia juttuja haluaisitte nähdä niissä?


Lisäksi mä otan ehdottomasti taas postausideoita vastaan! Tällä hetkellä tuntuu, että bloggaamiseen alkaa vähän taas tulemaan intoa mukaan (vähän niin kuin mun pitkäaikaisimmalla bloggaakaverilla Elinallakin) ja oon suunnitellut uuden kameran hankkimista. Oon kallistunut Canon G 7 X:n puoleen, koska se olisi niin kompakti ottaa mukaan kaikkialle. Plus, sitä tituleerataan maailman parhaaksi vloggaus-kameraksi, joten videoidenkin tekeminen onnistuis sillä ihan uudella tavalla. Hinta on vielä vaan aika hyvissä korkeuksissa... 

Vaikka täällä henkilökohtaisen blogin puolella on ollut aika hiljaista ja postailutahti on ollut verkkainen koko syksyn ajan, niin kirjablogin puolella meillä menee Lauran kanssa aika mukavasti. Meillä on selkeä julkaisuaikataulu ja joulukuussa laitetaan vielä enemmän vettä myllyyn, koska järkätään instagramin puolelle joulukalenteri!

Laitoin muuten viime viikolla blogin fb-sivunkin viimein taas sellaiseen malliin, että se miellyttää silmää. Se oli kuukauden päivät sellasessa tilassa, että omaa silmää ärsytti ja niin varmaan teidänkin. Mut nyt on hyvä! Käypä siis tykkäämässä, niin pysyt perässä uusissa postauksissa.

Energistä viikkoa sulle, nähdään taas! :)

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan