Slider

LAST WEEKEND IN GEORGIA

18/12/2015


Viime perjantaina pakattiin kimpsut ja kampsut kasaan Statesborossa ja sanottiin heipat kavereille ja kampukselle. Fiilikset oli samalla haikeat ja surulliset, mut toisaalta on kiva tietää, et kohta pääsee kotiin. Viime viikonloppu vietettiin Savannahissa Nadian kanssa. Käveltiin ympäri kaupunkia, syötiin hyvää ruokaa ja käytiin vähän tyttöporukalla ulkona. Imettiin vielä viimeset auringonsäteet itteemme ennen kotimatkaa.
Maanantai kului lähinnä lentokentillä istuessa. Savannahissa jouduttiin odottamaan kaksi tuntia suunniteltua pidempään, koska lento oli myöhässä. Saatiin sentään koneessa ns. paremmat paikat eli suomeksi enemmän jalkatilaa. New Yorkissa kaikki meni ensi ihan hyvin, kunnes tajusin, että unohdin mun repun (jossa oli siis kamera, läppäri ja tabletti) yhdelle penkille. Juoksujalkaa hakemaan sitä ja onneksi se vielä sieltä löytyi. Loppupäivä istuttiin Nadian kanssa yhdessä kahvilassa. Nadia odotti lentoa, joka vei sen Kööpenhaminaan ja mie odotin Suomesta tulevaa kaveria.

 photo savannah3_zpsyf1dwlug.jpg  photo savannah4_zpsptmqdxxq.jpg

New York näyttää tällä hetkellä todella hyvältä. Reissaaminen väsyttää jonkun verran, mutta tuntuu hyvältä ottaa kaikki irti Amerikasta ennen maanantaita ja pitkää lentoa kotiin. Vikat joululahjat on ostettu ja nyt vaan fiilistellään tätä suurkaupungin menoa. Ihanaa viikonloppua sulle! :)

 photo savannah2_zpsblvrljtp.jpg

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan