Slider

BEACHLIFE IN MIAMI

02/12/2015


Vitsit kuinka mä kaipaankaan takaisiin Miamin lämpöön ja South Beachille! Statesborossa on tällä hetkellä alle +20 astetta lämmintä ja vettä sataa. Tajusin myös tänään, että Miamin lämpö oli varmasti viimenen kerta pitkään aikaan, kun sain oikeasti nautti auringonpaisteesta ja yli +30 asteen lämmöstä.

Oltiin Miamissa lähes samalla porukalla kuin Atlantassakin. Meillä oli varattuna asunto South Beachiltä, viiden minuutin kävelymatkan päässä rannasta ja shoppailualueesta. Asunnossa oli kaks makuuhuonetta, kaks kylppäriä, olohuone ja keittiö. Tehtiin muutamana iltana yhdessä ruokaa ja säästettiin pitkä penni, koska Miami ei tosiaankaan ole mikään halpa paikka olla ja elää. Ihanaa siellä oli silti, lämmintä ja nättiä! Neljään päivään mahtui rantaa, uimista, hyvää ruokaa, bileitä, nähtävyyksiä... Antaa kuvien puhua puolestaan! photo miami2_zpsnom1pzwa.jpg  photo miami5_zpspuahvpda.jpg  photo miami3_zpslxfke6cm.jpg  photo miami6_zpslprqngrb.jpg  photo miami1_zpsgeja4mf1.jpg

Kaunista matkaseuraa, eikö? Mä lähden tästä seuraavaksi kirjottelemaan tän vuoden viimeistä koulutehtävää ja sen jälkeen joogatunnille. Ihanaa loppuviikkoa sulle!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan