Slider

MÄ OON TÄÄLLÄ TAAS

27/11/2015

 photo halloweenandhomecoming_zps8k030jwg.jpg

Huutelinkin jo Facebookin puolella, että ei tästä tauosta näin pitkää pitänyt tulla. Ei edes pitänyt tulla mitään taukoa, mutta tää kuukausi on ollut ihan hullu! Opettajat määräsi alkukuusta loppuprojekteja projektin perään ja deadlineja oli niin moneen suuntaan, että pää meinasi hajota. Kirjottelin koulujuttujen lisäksi Her Campus Georgia Southern -sivustolle juttuja aina kerran kahessa viikossa, mua haastateltiin meidän paikallislehteen ja kirjotin jutun Jylkkäriin. Eikä nää projektit tähän lopu, sillä finals week on vielä edessä...


Lokakuun lopussa juhlittiin täällä Halloweenia amerikkalaiseen tapaan. Oli ihan uskomattoman siistiä, kun kaikki pukeutui naamiaisasuihin ja otti ilon irti pukeutumisesta. Ite menin vähän tylsällä asulla ja olin kissa. Käytiin pukuostoksilla edeltävällä viikolla ja olin vaihteeksi flunssassa, joten luovuus ei oikein kukkinu. (Oon muuten ollu kolme kertaa kipeenä täällä ollessani...)


Seuraavat viikot sen jälkeen kului tosiaan kaikkien niiden koulujuttujen kanssa. Varsinkin multimediajournalismin kurssi työllistää oikein mukavasti. Mun tuotoksia voi käydä kurkkimasta mun kurssiblogista, jos kiinnostaa millasia juttuja täällä koulussa tehdään. Mun kiitopäivään liittyvä loppuprojekti on tulossa tonne vielä viikonlopun aikana.

 photo miami1_zpsiwsnqgor.jpg

Muutama viikko sitten vietettiin tyttöporukalla viikonloppu Atlantassa shoppailemassa ja nähtävyyksiä kattelemassa, ja viime perjantaista tämän viikon keskiviikkoon asti oltiin Miamissa ruskettumassa South Beachilla. Teen noista reissuista ihan omat postauksensa, kuvia on tallessa niin paljon! 

 photo thanksgiving1_zpsd0lts4rl.jpg

Tänään vietettiin Kiitospäivää yhden vaihtarikaverin host-perheen luona ja sanonpa vaan, että olipas hauskaa ja erittäin amerikkalaista! Siitäkin tulossa lisämatskua ihan pian. En jaksa uskoa, että oon alle kuukauden päästä kotona ja että joulukuu alkaa ihan just... Mihin tää aika menee?!

Stay tuned, kaikki marraskuun seikkailut on tulossa blogiin ihan pian!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan