Slider

THREE DAYS IN ATL

29/11/2015

 photo atlanta7_zpsu5pztj5k.jpg

Noin kuukausi sitten päätettiin tyttöjen kanssa, että ei voida opiskella Georgiassa ja missata osavaltion pääkaupunkia Atlantaa. Viikonloppureissu toteutui tossa noin kaksi viikkoa sitten ja mukana oli mun lisäksi kämppis-Nadia, sekä tytöt Englannista ja Saksasta. Ajeltiin perjantaina kolmen tunnin matka Statesborosta Atlantaan ja yövyttiin viikonlopun ajan ihan kivassa, vähän mitäänsanomattomassa hotellissa. Reissu oli kuitenkin huippukiva ja oon ilonen, että Atlantakin tuli nähtyä!


 photo atlanta1_zpsjuvilybr.jpg


Lauantaina tehtiin vaikka kuinka paljon juttuja! Jakauduttiin kahteen porukkaan, koska toiset halusivat mennä Atlantan maailmankuuluun akvaarioon ja me haluttiin kaverin kanssa mennä käymään CNN:n päämajassa. Siellä järjestetään ohjattuja kierroksia, joilla pääsee kattomaan miten hommat siellä toimituksissa toimii ja millaista niiden studioissa on. Toimittajalle siinä ei periaatteessa ole mitään uutta, mutta olihan se ihan tosi siistiä päästä sinne kattomaan! Ja kierros päättyy tietenkin lahjakauppaan...


 photo atlanta5_zpsd25nptn6.jpg


Kierroksen jälkeen käveltiin ympäriinsä Downtownissa ja odoteltiin, että toiset tulee akvaariosta. Käytiin muuten tuossa kuvassa näkyvässä maailmanpyörässä perjantai-iltana ajelulla. Atlanta oli kaunis kaikkine valoineen. CNN:n ja akvaarion jälkeen otettiin metro Lenox Squaren ostoskeskukseen, jossa kului iso osa iltaa (ja sunnuntaipäiväkin) ja aivan liikaa rahaa. Illan kruunasi päivällinen Cheesecake factoryssa. Nam nam!


 photo atlanta4_zpsr6zabg4i.jpg  photo atlanta6_zpsbkxsp7gh.jpg  photo atlanta3_zpsdhlzkx5t.jpg

Tässä on mun oma girl squad, näiden kanssa on helppoa matkustaa! Seuraavaksi tulossa kuvia Miamista. Ihanaa sunnuntai-iltaa sulle!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan