Slider

WET WEEKEND IN WASHINGTON D.C.

06/10/2015


Koin järkytyksen, kun avasin Bloggerin tänään: postasin viimeksi syyskuun puolella ja nyt on jo kuudes lokakuuta! Viime viikko oli ihan hurjan kiireinen, ja vaikka mulla oli suunnitelmissa ajastaa teille viikonlopuksi luettavaa, niin se jäi. Mutta! Sille on syynsä. Oltiin nimittäin kämppiksen kanssa viettämässä pitkää viikonloppua Washington D.C.:ssä. Reissu aiheutti sen, että saatan olla vähän rakastunut. DC on nimittäin yksi kivoimmista kaupungeista, jossa olen ikinä käynyt! photo restaurantindc3_zpsspbbsqdh.jpg

Lähdettiin keskiviikon ja torstain välisenä yönä, lennettiin Savannahista Dullesiin ja saavuttiin hotellille hyvissä ajoin ennen aamuyhdeksää. Meidän hotelli oli nimeltään Embassy Row Hotel. Sijainti oli mainio, lähellä Dupont Circleä ja Georgetowniinkin oli mahdollista kävellä. Oltiin kasattu lista nähtävyyksistä, jotka haluttiin neljän päivän aikana Washingtonissa nähdä ja sateisesta säästä huolimatta onnistuttiin näkemään kaikki.

 photo restaurantindc2_zpsywj72kld.jpg

Torstaina sää oli surkea, joten käytiin vähän shoppailemassa lähialueella, katselemassa paikkoja ja illalla käveltiin italiaiseen Filomena Ristoranteen syömään. (Teen muuten DC:n ravintoloista ihan oman postauksen. Syötiin niin hyvää ruokaa reissun aikana!)

 photo dc10_zpsap3e6abw.jpg

Perjantaina huono sää jatkui. Vegetaarisen brunssin jälkeen päätettiin, ettei mennä katselemaan nähtävyyksiä, vaan vältellään sadetta. Iltapäivä hurahti nopeasti Smithsonian -museossa, jossa olisi voinut ehdottomasti viettää enemmänkin aikaan. Koko viikonlopun ainoa vähemmän hyvä päivällispaikka osui perjantaille, kun nälissämme valittiin meksikolainen ravintola hotellin läheltä. Perusruokaa, ei mitenkään ihmeellistä.

 photo restaurantindc7_zpsyd4o8cln.jpg  photo restaurantindc5_zps2e7i8ldp.jpg

Washingtonissa on jotain maagista, joka sai mut ihastumaan kaupunkiin ihan täysillä alusta saakka. Tai ehkä mulla oli vaan sydänlasit silmillä, kun päästiin jälleen kerran pois Statesborosta ja ihmisten ilmoille suureen maailmaan? Niin tai näin, en vastustais ajatusta siitä, että jonain päivänä asuisin tossa kaupungissa, oli se sitten opiskelun tai vaikka työpaikan merkeissä.

 photo restaurantindc9_zpsbor8fgas.jpg  photo minnaindc_zpsifao1mph.jpg

Lisää kuvia ja tarinaa reissusta tulossa loppuviikosta. Stay tuned until then! And have a good one :)

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan