Slider

IHAN VAAN KUULUMISIA

21/09/2015


Oon taas kipeenä. Toista kertaa kuuden viikon aikana. Viime viikon lopulla alkoi tuntumaan aamusin kurkkukipua ja perjantaina heräsin nenä tukossa. Syytän tästä uudesta flunssasta tätä amerikkalaista tapaa pitää ilmastointia täysillä kaikissa yliopiston rakennuksissa. Ulkona on parhaimmillaan +34 astetta lämmintä, mutta sisätiloissa ilmastointi pauhaa ja asteet painuu +18:aan.


Viikonloppuna oli tarkotus opiskella ahkerasti ja ottaa kiinni koulutehtävissä, koska olin jäänyt vähän viikon aikana jälkeen. Lauantaina oli kauden toinen kotipeli ja sunnuntaina tiedossa päiväreissu Savannahiin rannalle makaamaan. Loppujen lopuksi raahasin itseni perjantaina kavereiden kanssa syömään meksikolaista ruokaa paikalliseen ravintolaan, minkä takia olin ihan toistolkkunen lauantaina. Kotipeli jäi välistä, kun pistin pään tyynyyn ja torkuin koko lauantai-illan. 

Sunnuntaiaamuna en ollut ollenkaan varma halusinko lähteä istumaan autoon useammaksi tunniksi, mutta kämppis pakotti. Kärsin koko matkan matkapahoinvoinnista, mutta muuten päivä oli mukava. Maattiin rannalla, uitiin (minä tosin vaan vähäsen) ja sain luettua kirjallisuuden kurssin juttuja eteenpäin. Onnistuin tällä kertaa polttamaan vaan takareisiä vähäsen (aurinkorasvasta huolimatta!), mikä oli edistystä Jacksonvilleen verrattuna.

Maanantai kului kouluhommien parissa, kun päivän kaikki luennot oli peruttu. Siitäpä tulikin mieleen, että pidän multimedia journalismin kurssiin liittyen uutisblogia, jota voi käydä halutessaan lueskelemassa. Se päivittyy kerran viikossa vielä muutaman viikon ajan. 

Toinen juttu, kirjoitan tämän vaihdon aikana Her Campus Georgia Southern -verkkolehteen muutaman kerran kuukaudessa. Ensimmäisen jutun voi käydä nyt lukemassa!

Ihanaa viikkoa sulle!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan