Slider

MITEN MENI NOIN NIIKU OMASTA MIELESTÄ?

06/08/2015


Mua alkoi naurattaa, kun luin mun Goals for July -postausta viime kuun alkupuolelta. Heinäkuu ei ollut tavoitteiden saavuttamisen kannalta hyvä kuukausi, vaikka muuten ihan kivaa olikin.
Sekä liikunta että valokuvaaminen jäivät oikeasti aika vähiin, mutta en jaksa tuntea huonoa omaatuntoa kummastakaan. Vaihdon suunnittelu, ystävät ja työ ovat vieneet niin paljon aikaa, etten kyllä tiedä mihin olisin näitä enää tunkenut. Varmaan yöaikaan ois pitänyt käydä lenkillä!

Lupasin tehdä kesäseikkailun ja sen tein. Oltiin kämppiksen (nykyisin jo ex sellaisen, nyyh) kanssa Serenassa ja Linnanmäellä yhtenä sunnuntaina. Olin ihan innoissani Serenasta, koska en ollut koskaan päässyt sinne lapsena käymään. Siirryin varmaan henkisesti jonnekin viisivuotiaan tasolle, kun näin ne kaikki liukumäet... Linnanmäellä totuus ja oma ikä iskivät sitten kuitenkin kasvoille ihan täysillä, kun jo muutaman laitteen jälkeen oli aika heikko olo.

Lupasin myös lukea lisää ja siinä pysyin. Kuukauden suosikit -postauksessa vinkkasinkin Kerstin Gierin kirjoista. Toinen vinkki on tällaista scifiummikkoakin miellyttävä Hannu Rajaniemen Kvanttivaras-trilogia, joka mulla on nyt menossa. Pitäis saada kakkososa luettua tällä viikolla loppuun.

Elokuussa meinaan säästää itseäni ja asettaa kunnianhimoisesti tavoitteeksi selviämisen. America, here i come... Uudessa mantereessa, maassa ja kulttuurissa on luultavasti tekemistä ihan riittävästi ilman sen kummempia tavoitteita. Haluaisin päästä kivoille kursseille, saada uusia kavereita (tuleva kämppis on ainakin ihan mukava!) ja ehkä kuvata jonkinmoisen vlogipätkän. Aika perusjuttuja siis.

Ihanaa torstaita sulle!

2 comments:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan