Slider

TÄMÄ KESÄ

31/07/2015


Heinäkuun viimeinen päivä. Mä poden tällä hetkellä sitä joka kesäistä tunnetta: "Mihin tämä kesä oikein meni?" Vastahan oli toukokuun loppu ja oottelin innolla jälleen yhtä kesää toimittajana ja syksyllä siintävää vaihtoa. Nyt ne kesäkuukaudet Suomessa on ohi ja lähtöön on 10 päivää. (Mun pitäs varmaan laittaa joku laskuri johonkin, koska hoen näitä jäljellä olevia päiviä koko ajan...)


Heinäkuu kului suurilta osin töissä, mutta väliin osui myös muutama oikeasti rentouttava viikonloppu ja se pikkuinen kesäflunssakin, joka pakotti pysähtymään. Tässä tulee kuukauden suosikkijutut!

Kirja: Kerstin Gierin Rakkaus ei katso aikaa -sarja. Mulla oli koko ajan tunne, että sarja oli suunnattu vähän mua nuoremmille lukijoille, mutta silti, se oli ihanan kevyttä kesälukemista!

Tekeminen: Veneily. Päästiin koko kesän aikana vain kaksi kertaa järvelle, mutta se on silti parasta tekemistä kesäpäivänä.

Ruoka: Mansikat ja mustikat. Varsinkin myslin ja maidon kanssa aamupalaksi. Nam!

Treeni: On jääny tässä kuussa luvattoman vähälle. Mutta pyöräily on yllättävää kyllä ollut tosi kivaa.

Sarja: Neiti Fisherin etsivätoimisto. Jos tykkäät yhtään murhamysteereistä, innoittavista päähenkilöistä, pienestä romanssista ja 1920-luvusta, tää on ehdottomasti sun sarja. Mulla on jo kolmas kausi menossa...

Biisi: Hävettää myöntääkin, mutta viime aikoina mun kuulokkeissa on pauhannut JVG:n Tarkenee. En tykkää kyseisestä kaksikosta ollenkaan, mutta tän biisin kertsissä laulaa aivan ihana Teemu Brunila (tähän miljoona sydäntä). The Crash -fanille se, että Brunila laulaa suomeksi ja tällasella biisillä oli pieni järkytys.

ps. Jos joku tietää hyvän ja toimivan pakkauslistan, niin saa linkata. Vähän tässä on ihmettelemistä, että mitä sitä pakkais mukaan yhteen matkalaukkuun neljäksi kuukaudeksi!

4 comments:

 1. Hei mä voisin tehdä listan sulle vaikka blogiin siitä, mitä viime vuonna otin mukaan. :)

  ReplyDelete
  Replies
  1. Se ois ihan huippua! Auttais varmasti muitakin kuin mua näissä pähkäilyissä :)

   Delete
 2. Moi! Mun blogista löytyis sulle haastetta, käyhän kurkkaamassa :)

  http://nuoruustanssi.blogspot.fi/2015/08/challenge.html

  ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan