Slider

MÄ KAIPAAN LOMAA

20/07/2015


Tiiättekö sen fiiliksen, kun työpäivän jälkeen on sellanen olo, että kaipaisi vaan lomaa? Töissä ei ole tarvinut olla edes huono päivä, vaan kaipuu johtuu siitä, että ajatuksia ei ole saanut nollattua stressistä pitkään aikaan. Mulla on ollut sellainen olo jo jonkun aikaa.Oon viimeksi lomaillut kunnolla yli vuosi sitten. Sen jälkeen oon putkessa suorittanut töitä, yliopistoa, harrastuksia ja urheilua, ja vielä vähän lisää töitä ja yliopistoa. Mulla on sellainen olo, etten ole saanut missään vaiheessa vedettyä kunnolla henkeä ja mietittyä, mitä mun elämässä tapahtuu tällä hetkellä. Älä käsitä väärin, mä oon ollut onnellinen viimeisen vuoden aikana, koska ihan huikeita juttuja on tapahtunut ja niitä on vielä paljon edessä. Mutta...

Nyt mulla on täydellinen tilaisuus pitää sitä kauan kaivattua "lomaa". Mulla olisi mahdollisuus olla poissaoleva yliopistolta ensi kevään ajan ja tehdä jotakin muuta. Keskittyä esimerkiksi töiden tekemiseen, kokeilla freelancerina olemista, kehittää blogia, ommella pitkästä aikaa jotain, treenata enemmän... Pieniä juttuja, joille ei vaan tällä hetkellä löydy aikaa.

Mun suunnitelmassa on vikoja (kuten mistä rahat elämiseen, jos töitä ei olekaan?) ja tällä hetkellä se tuntuu pelottavalta. Yliopiston penkille palaaminen vaihtosyksyn jälkeen tuntuu turvalliselta vaihtoehdolta, ja samalla niin tylsältä. Luulen, että myöhemmin elämässä tällaista niin sanotun vapaan kevään ajanjaksoa ei välttämättä enää ilmesty. 

Siispä, mietin täällä pääni puhki, mitä tekisin ensi keväänä. Löytyykö ruutujen sieltä puolelta samojen asioiden kanssa kamppailevia tyyppejä? Tai onko joku ollut samassa tilanteessa ja olis antaa neuvoja? Laittakaa kommenttiboksi laulamaan!

2 comments:

  1. Mä päädyin vastaavassa tilanteessa hakemaan CIMO-harkkapaikkaa ja voin suositella, jos ulkomailla asuminen vielä vaihdon jälkeen kiinnostaa. Apuraha riitti elämiseen eikä työtaakan alle nääntynyt, eli ihan sopiva lopetus välivuodelle. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kattelin itekin just noita Cimon harjottelupaikkoja ja niillä on itseasiassa ihan mielenkiintosia juttuja tulossa. Siinäkin vaan mietin raha-asioita, mutta ehkä niistä selviää. Kiitos vinkistä! :)

      Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan