Slider

I'M ALIVE

28/07/2015


Kirjotin viimeksi, että kaipaan lomaa. Sitten mä otinkin vahingossa kahdeksan päivää lomaa blogista. Ei ollut tarkoitus, pahoittelut. Elämä sattu tulemaan tielle.


Ehdin tässä välissä tehdä vähän töitä, urheilla, olla kipeänä (tyhmää!), juhlia yhdet ristiäiset ja viettää aikaa kavereiden kanssa. Jenkkeihin lähteminen on alle kahden viikon päässä ja mä en oikein tiedä, mitä mun päässä pyörii, kun mietin sitä. Jollain tapaa mua jännittää ihan kamalasti ja toisaalta taas pelottaa, että miten tuun selviämään. Orientaation aikataulu tuli sähköpostissa eilen ja saapumisen jälkeiset kolme päivää tulee olemaan aika tiukkoja 8-16 kestäviä settejä.

Yritin kysellä koululta, josko ne vois laittaa mut jo kursseille valmiiksi, mutta ihminen joka näitä asioita hoitaa, oli ehtinyt jäädä jo lomalle. Rekisteröinti saa siis odottaa orientaatioon saakka. Oon myös jutellut jo mun kahden kämppiksen kanssa, joista toinen on tanskalainen. Mulla on siis oma huone ja vessan jaan tämän tanskalaisen tytön kanssa. Meidän lisäksi samassa asunnossa asuu kaksi amerikkalaista tyttöä.

Lupaan palata myöhemmin tällä viikolla oikeiden aiheiden kera, tän postauksen pointti taisi olla vaan se, että elossa ollaan! Ihanaa viikkoa sulle :-)

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan