Slider

KESÄKUUN KUULUMISIA

17/06/2015

Kymmeneen päivään musta ei ole kuulunut yhtää mitään. Miksi? No, yksinkertaisesti siksi, että elämässä on tapahtunut tässä välissä niin paljon, että aikaa blogille ei vaan ole tuntunut riittävän millään. Tähän väliin siis pieni kuulumispläjäys ihan arkisista jutuista!Täytin viime viikolla 21 vuotta, eli oon nyt amerikkalaisenkin laskutavan mukaan täysi-ikäinen. Koin pientä ikäkriisiä siinä ennen synttäreitä ja aiheesta voi lukea mun kirjoittaman kolumnin ensi viikolla. Linkkailen sitäkin tekstiä sitten tänne blogin puolelle. Samoihin aikoihin blogi täytti vuoden, jeejee! Olin alun perin ajatellut järjestää jonkinlaisen arvonnan, mutta kaikessa kiireessä valmistelut jäi tekemättä ja blogisynttärit hurahtivat ohitse ihan huomaamatta. Katsotaan, jos saisin jotain vastaavaa aikaiseksi loppukesästä.

 photo ruoka1_zpshlqyxgqj.jpg

Viime viikonloppuna mulla oli oikeasti kaksi päivää vapaata putkeen, mikä tuntui huikealta luksukselta. Mulla on ollut paljon vaan yhden päivän vapaita ja niiden aikana ei oikein ehdi rentoutua, kun työasiat pyörii mielessä. Viikonloppuna ohjelmaa oli vaikka muille jakaa. Perjantaina käytiin Vaakuna Piknikillä kuuntelemassa Tuure Kilpeläistä ja Juha Tapiota. Parasta koko illassa oli varmasti se, kun sain viedä isän käymään backstagella Tuurea moikkaamassa.


 photo ruoka3_zpshkph29ur.jpg
Lauantaina otettiin poikaystävän kanssa suunnaksi Kirkkonummi ja Långvik. Annoin R:lle synttäri/vuosipäivälahjaksi lahjaksi lahjakortin kylpylään aiemmin keväällä ja nyt saatiin vihdoin mahdutettua rentoutumisviikonloppu meidän aikatauluihin. Jätin vahingossa kameran kotiin, joten sen reissun kuvasaldo on olematon. Harmittaa, koska paikka oli niin upea! Sunnuntaina palattiin Långvikista hyvin nukkuneina ja massut täynnä herkullista aamupalaa. Iltapäivä kuluikin sitten kummitytön syntymäpäivillä.

Maanantaina vaihtoasiat nytkähtivät taas eteenpäin viisumihaastattelun merkeissä. Siitä meinaan kirjoittaa lisää hieman myöhemmin. Koko viisumiprosessi oli niin rasittava, että mun on pakko jakaa vähän kokemuksia teillekin. Tällä hetkellä mielessä pyörii juhannus, mutta sitä ennen on vielä selvittävä muutamasta työpäivästä.

Ihanaa keskiviikkoa just sulle!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan