Slider

JUNE FAVORITES

30/06/2015


Toukokuun suosikit jäi kokonaan tekemättä työkiireiden keskellä, mutta nyt, nyt otan itseäni niskasta kiinni, ja hehkutan teille jälleen kerran kuun parhaita juttuja. Positiivinen ajattelu, sitä kaivataan, koska nimestään huolimatta kesäkuu ei ole tuntunut kauhean kesäiseltä. Ehkä heinäkuu toisi jo helpotusta tähän säähän?!Tekeminen: Kun ajattelen kesäkuuta, niin tulee mieleen, että suurin osa mun ajasta on mennyt rehellisesti pelkästään töissä. Nautin juhannusviikolla vähän enemmän vapaista, mutta muuten olen painanut aika paljon duunia. Sadesäillä se ei ole haitannut, mutta nyt loppukuusta on jo vähän harmittanut istua aurinkoisena päivänä iltavuorossa! Paras tekeminen on kuitenkin ehkä ollut paljussa istuminen, mitä harrastettiin juhannuksena.

Kirja: Rick Riordanin Percy Jackson -sarja kohoaa aika korkealla jopa mun all time favorites -listalla. Kirjottelin kesälukemisista alle viikko sitten, käy tsekkaamassa kirjavinkit täältä!

Ruoka: Juustolla maustetut riisikakut. Ne maistuu ihan juustonaksuilta! Oon yrittänyt vältellä herkkuja, koska alkukuusta olo oli aika kamala. Viime viikolla ostin kaupasta heräteostoksena riisikakkuja (vedin niillä överit alkuvuodesta ja sen jälkeen ei ole tehnyt mieli) ja nyt niitä on kulunut töissä välipalana aika paljon.... Hömhöm.

Juoma: Vesi! Oon yrittänyt päästä takaisin tavoille, eli juoda ainakin sen 1,5 litraa vettä päivässä. Terveysintoilijoiden kirjoissa se ei varmasti ole vieläkään tarpeeksi, mutta jo tuon määrän juominen tuntuu välillä hankalalta. Toisaalta löysin muutama viikko sitten myös uuden välipalan, nimittäin Valion Kefir-juoman, joka on vähän niin kuin maustettua viiliä juotavassa muodossa. Sekin on aika nannaa. Juustonmakuisia riisikakkuja ja Kefiriä....

Treeni: Käytiin alkukuusta siskon kanssa kahdella nykytanssitunnilla ja voi pojat, se oli hauskaa! Tällaisestakin kaksi-vasenta-jalkaa-en-osaa-tanssia-ihmisestä kuoriutui lähes ballerina ja pystyin tanssimaan kokonaisen koreografian ilman sen suurempia mokia. Mulla oli myös vähän itsensä voittaja -fiilis, kun tulin tunneilta molemmilla kerroilla hymy huulilla.

Saavutus: Viisumi Jenkkeihin on hankittu! Byrokratiapyörityksen jälkeen kaikki viisumiin liittyvät asiat on kondiksessa ja nyt vaan odotellaan, että se tulee postissa perille. Jenkkien järjestelmässä on ilmeisesti jotain vikaa ja toimituksessa kestää, joten toivotaan, että se ehtii mulle ennen lähtöä! Onhan tässä onneksi vielä (enää!) kuusi viikkoa aikaa.

Biisi: MS MR'n Bones. Biisi tuli mua vastaan Spotifyn Deep Dark Indie -listalla (älkää kysykö miksi kuuntelen sellasta listaa...) ja se päätyi heti mun omallekin soittolistalle. Jostain syystä tässä biisissä on jotain, mikä saa mut kuuntelemaan sitä repeatillä useamman kerran putkeen useamman kerran päivässä.

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan