Slider

VIIME AIKOINA

06/05/2015

 photo viimeaikoina1_zpsimx5rzow.jpg

Viime aikoina mä oon...

...nauttinu erityisen paljon musiikin kuuntelusta. Mun tämän hetkinen Spotify-lista on kasvanut ihan huikeasti ja oon kuunnellut myös ihan vaan Spotifyn indie-radiota. Erityisen paljon kajareissa on soinut myös Florence + the Machinen uusi tuotanto.


...stressannu muuttoa. Mun pitäis pakata mun kamppeet ja roudata ne sekä varastoon että kotiin tämän kuun aikana. Työvuoroja on kuitenkin tiedossa odotettua enemmän, joten alan olla vähän pulassa ajanpuutteen takia. Onneks asioilla on tapana järjestyä.

...käynyt taas pitkästä aikaa kunnolla treenaamassa. Viimeisen kuukauden aikana kaikenlainen liikunta on jäänyt mun elämässä vähemmälle. Oon kuitenkin juossut taas enemmän ja se on tuntunu tosi hyvältä. Tänään käytiin vetämässä kaverin kanssa tehokas käsitreeni ja sen jälkeinen hyvä olo muistutti taas, miksi kannattais raahata ittensä liikkumaan taas vähän useammin.

...fiilistellyt hyvää säätä, Jyväskylässä on ollut tosi aurinkoista jonkun aikaa ja tänäänkin vaikka iltapäivästä stoi vettä, lämpöasteet oli melkein viidessätoista. Ihanaa, tykkään kun kesä tulee!

 photo viimeaikoina2_zpsreyy3aqh.jpg

...suorittanut sitä viimeistä kirjallisuuden kurssia pois alta. Ainoastaan luentopäiväkirja on viimeistelyä vailla ja sen jälkeen tämän lukuvuoden opiskelut on tässä.

...miettinyt Amerikkaan lähtemistä ekstrapaljon. Siihen on enää kolme kuukautta ja vielä niin monta asiaa on hoitamatta. Paikan oon kuitenkin ottanut jo vastaan, joten varmasti oon menossa. Lähtö on muuten jo 10.8.!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan