Slider

THINKING ABOUT SUMMER

19/05/2015

Swimsuits for SummerOon tässä miettinyt uuden uikkarin hankkimista ja jostain syystä mua houkuttelee ostaa uusien bikinien sijaan kokouikkarit kesäksi. Selasin tässä yhtenä päivänä Zalandon valikoimia ja löysin kolme tosi kivaa vaihtoehtoa. Ykkönen on Seafollyn ihana sininen kokouikkari, mutta tän kanssa hinta saattaa olla on ongelma. Kakkonen on Billabongin mallistosta, mutta Zalandon kautta tätä ei saa enää kuin s-kokoisena, joka saattaa ollaa liian pieni mulle. Ja viimeisenä mutta ei vähäisimpänä Espritin perussininen uikkari. Tykkään tosta leikkauksesta tosi paljon.

Kukkakuosi on viime aikoina näköjään vedonnu muhun tosi paljon, koska valitsin tohon kollaasiin mukaan vielä Vansin Hawaii-tennarit. Kattelin myös kaupoilla Niken Roshe runeja kukkakuosissa. En tiiä mikä tässä on, koska viime kesänä kukkakuosi oli aikamoinen no no mun kohdalla (tähän apinahymiö, joka on peittäny silmänsä).

Mielipiteitä? Auttakaa mua päättämään!

Click 'Read More' for English version!

I've been thinking about getting some new swimwear for the summer and I'm really leaning towards to a swimsuit than bikinis. I have narrowed my search down to three different swimsuits and I'm really liking the first one alot. There's just one thing - it costs 140 euros and that may be is too much. Which one do you think I should get?

1 - Seafolly, here
2 - Billabong, here
3 - Esprit, here

2 comments:

 1. Mie tykkäilen eniten tosta vaihtoehdosta numero 3! Se on jotenkin niin ihanan klassinen, eikä tulisi sitä vaaraa että kukkakuviot alkaisivat taas ensi kesänä ällöttää. :D

  Huolisin tosin myös nuo Vansin tennarit ja sydänarskat. Ai että mua sylettää, ettei Kouvolan Lindexistä saanu viime vuonna tuon mallisia. Olisi tullut laseille turhan kova hinta lähteä toisilta paikkakunnilta haeskelemaan tai tehdä nettitilaus.

  ReplyDelete
  Replies
  1. Oon miettinyt samaa, että toi Espritin on noista ehdottomasti ajattomin! Noi kyseiset sydänarskat taitaa olla jotkut hieman kalliimmat, ainakin polyvoressa kollaasia tehdessäni muistelisin, että hintaa oli yli 100e. Mutta ihanat ovat!

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan