Slider

GREEN

25/05/2015

 photo koivunoksa_zpspmqq1wlg.jpg
Huh, sori tästä viikon kestäneestä hiljaisuudesta! Viime viikko oli aivan sairasta juoksemista päivästä toiseen ja niillekin päiville, joille luulin, ettei ole mitään ohjelmaa, riitti yllin kyllin tekemistä.


Alkuviikosta vietettiin kämppiksen kanssa aikaa Jyväskylässä pakkaamalla meidän tavaroita laatikoihin ja valmistelemalla muuttoa. Keskiviikkona roudattiin osa tavaroista Kouvolaan ja nyt siellä vielä muutama laatikko ja huonekalut odottaa pääsyä jonnekin väliaikaissäilöön. Torstai menikin sitten omia kamoja järjestellessä ja pyykkiä pestessä. Perjantai ja lauantai kuluivat sirkusjuttujen kanssa, oltiin muun muassa Ruotsinpyhtään Ruukissa sirkusfestareilla esiintymässä. Ja tänään viimein, kun ois ollut kiva pysähtyä ja vaan olla, mä olinkin sitten vielä melkein yhdeksän tuntia töissä.

Tällä viikolla tuli kuitenkin mun uusi Canonin mm f/1.4 -objektiivi postissa ja kerkesin sillä muutamat testikuvat nappailla. Piirto miellyttää omaa silmää kovasti, eikä tarkennuskaan sahaa käytetyksi objektiiviksi kovinkaan pahasti. Ens viikolla tulossa taas useampi postaus ja meinaan aloittaa uuden postaussarjan, joten pysykäähän kuulolla!

 photo pisara_zpsanl5syhr.jpg  photo muurahainen_zps07bgisha.jpg

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan