Slider

BBG VS WOD?

17/05/2015


Mulla on dilemma. Kävin alkuvuodesta crossfitin on ramp -kurssin ja tykkäsin siitä kovasti. Treenasin Jyväskylän cf-salilla kuukauden vielä kurssin loppumisen jälkeen ja niiden 10 viikon aikana tuloksia tuli ihan huikeella tahdilla. Kevään aikana reissasin kuitenkin Jyväskylän ja Kouvolan väliä niin paljon, että en viitsinyt ostaa jäsenyyttä kumpaankaan kaupunkiin.


Haluaisin kesälläkin harrastaa liikuntaa jotenkin "ohjatusti". Kouvolasta löytyy cf-sali (Kuusankoskelta), mutta sijainnin takia se ei ole mulle kovin ihanteellinen. Mulla ei ole varmasti autoa käytössä koko kesää, joten salille pääseminen on aina vähän niin ja näin. Pyörällä matka tulee vähän turhan pitkäksi.

Vaihtoehto jäsenyyden ostamiselle olisi Kayla Itsinesin Bikini Body Guide. Treenit on HIIT-tyyppisiä puolen tunnin rutistuksia ja niitä tehdään neljä kertaa viikossa. Näitä pystyisin tekemään kotona ja kodin lähellä olevalla kuntosalillakin. Hintaa ohjelmalla on noin 60 euroa, joten se tulisi kolmen kuukauden jäsenyyttä halvemmaksi. Ongelmansa on kuitenkin tässäkin: entä jos motivaatio kotitreeniin ei riitäkään?

Mitä mieltä olette? Kumman te hankkisitte?I have a problem. In the beginning of this year I  participated on an on ramp -course and went through with it. I worked out at a crossfit-gym a month after completing the course and I really loved it! I was seeing results and enjoying trying out new things. During this spring I have traveled between Jyväskylä and Kouvola alot and haven't felt like buying a membership to a cf-gym in either town. Now I'm staying in Kouvola for a longer period of time and wondering what to do.

The cf-gym here is a bit far away for me so I'm thinking of buying the Kayla Itsines Bikini Body Guide. I could work out at home and whenever I fell like it. The problem is that I'm afraid I'll lose the motivation if I have to do it on my own.

What would you do: buy a membership to a cf-gym and try to go there as often as possible or buy the BBG and work out at home?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan