Slider

MÄ MEEN GEORGIAAN!

12/04/2015

 photo georgiasouthernuniversity_zpsnghffjvl.jpg

Viikko sitten ISEPiltä oli tullut sähköpostia otsikolla "Congratulations on your ISEP placement". Mun reaktio tohon viestiin oli ensin aivan sairas jännitys, kun mietin minne pääsin ja sen jälkeen hirveä kiljuminen, kun luin viestistä mun sijotuspaikan! Vietän ensi syksyn Georgia Southern Universityssä Statesborossa. Lähin suuri kaupunki on Savannah.En oikeastaan voisi olla yllättyneempi ja onnellisempi tosta paikasta. Georgia Southern oli mun toinen hakuvaihtoehto ja sinne piti olla vaikeampi päästä sisään kuin mun ykkösvaihtoehtoon New Orleansissa. En tiedä mikä siinä on, että pääsin GSU:hun vaikka se oli mun toka vaihtoehto, mutta en vois olla yhtään tyytyväisempi. GSU on ainakin oman esittelynsä mukaan tutkimuspainotteinen yliopisto ja sehän sopii mulle oikein hyvin.

Seuraavaksi täytyy alkaa hoitaa viisumia ja mennä matkalaukkuostoksille. Ja lennoillekin vois asettaa jonkun hintavahdin, että sais mahd. hyvät. Onko teillä muuten vinkata jotain sovellusta/nettisivua, millä lentojen etsiminen onnistuis tosi helposti? Skyscanner löytyy padilta jo, mut jotain muuta?! :-)

ps. Minna Helenaa voi seurata nyt myös Blogilistan kautta, muistin viimein lisätä tämän myös sinne! Klikkaappa siis tästä.

2 comments:

  1. Ooh, onnea tuosta paikasta! Kuulostaa niin kivalta!! :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kiitos! Joo, se kuulostaa aika täydelliselle paikalle just mulle. En malttais odottaa syksyyn saakka :-)

      Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan