Slider

HUHTIKUUSSA TOIVOTTAVASTI...

04/04/2015


Maaliskuu meni niin nopeesti, etten oikein ehtinyt asennoitua siihen! Useempaan kertaan tuli mietittyä, että kohta se kevät tulee, mutta nää loppukuun säät kyllä vei sen kevätfiiliksen aika nopeesti pois. 
Maaliskuussa lupasin raahautua wodiin yhtä ahkerasti kuin on rampinkin aikana. Puolet kuukaudesta meni ihan suunnitelmien mukaan, mutta loppukuusta kerrat harveni Kouvolassa vietetyn ajan takia. Valokuvasin ehdottomasti enemmän, muun muassa Iran kanssa. Otin myös siskolle ja sen kaverille promokuvat niiden duon keikkoja varten. 

Tavoitteena oli myös saada unirytmi kohdalleen ja sekin onnistui Jyväskylässä. Kouvolassa sen sijaan iltavuorot ja kellojen kääntäminen sekotti kaiken. Sanottakooon vaan, että viimeset kymmenen päivää fiilis on ollut semiväsynyt... Kirjallisuuden kurssia en saanut loppuun, joten se siirtyy ens kuulle.

Huhtikuussa minä...
  • Käyn edelleen wodeissa ja selvitän miten saan jäsenyyden Kouvolan cf-salille. Jatkan treenamista myös kotikotona.
  • Päätän viimein mitkä uudet objektiivit hankin ja hankin ne. Kuvaan, kuvaan ja kuvaan lisää, koska haluan tulla siinä paremmaksi. Ja muutenhan ei opi kuin harjoittelemalla.
  • Mietin jälleen kerran mun suhdetta herkkuihin. Tällä hetkellä on taas ällötykset pääsiäissuklaiden ansiosta. Miksi, miksi, miksi se suhde ruokaan pitää olla ongelma?
  • Tässä kuuss aikuisten oikeasta suoritan sen viimeisen roikkuvan kirjallisuuden kurssin pois. Kalevala on jo luettu. Odysseia enää jäljellä.
Ihanaa huhtikuuta, toivottavasti se kevät tulis sieltä takaisin!

ps. Mun viikonlopun menoa voi seurata Sukriksen instagramista. Pe-ma menee Kuopiossa sirkusfestareilla, siitä lisää myöhemmin!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan