Slider

7 ASKELTA LAISKAMADON KARKOTTAMISEEN

16/04/2015


Onko motivaatio karannut rantalomalle Balille? Jos tuntuu siltä, että hommia (töitä, koulua, ihan mitä tahansa!) olisi tosi paljon, mutta niiden tekeminen ei huvita, tää postaus on sulle. Seuraavassa tulee 'pep talk', jonka jälkeen takaan, että motivaatio tulee kiitämällä takaisin. Siis seuraavassa 8 vinkkiä, joiden avulla jaksat taas taistella sun unelmien eteen.



1. Lakkaa valittamasta
Meillä kaikilla on joskus huonoja päiviä, jolloin ei kiinnosta nousta sängystä ylös. Tärkein pointti on kuitenkin se, miten sä suhtaudut noihin päiviin ja niihin esteisiin, joita elämä sun eteen heittää. Kun teet johdonmukaisesti töitä niiden asioiden eteen, jotka haluat saavuttaa, sä menestyt.

2. Lue tämä kirjoittamani postaus ja tee yksi tai useampi asia listalta.
Mieli kirkastuu ja tulee parempi fiilis. Kun yleinen fiilis kohenee, on helpompaa tarttua tekemistä odottaviin hommiin.

3. Keitä kahvia tai teetä ja syö välipala
Keskittyminen on helpompaa, kun vatsa ei kurni jatkuvasti eikä ajatukset harhaudu jääkaapin sisältöön. Kahvi antaa väliaikaisesti myös lisäenergiaa, jos pystyt sitä (myrkkyä) juomaan (itsehän menen eteenpäin mustan teen voimalla).

4. Nouse seisomaan
Jos normaalisti istut koko (työ)päivän ajan, nouse välillä seisomaan. Oman seisomatyöpisteen voi helposti tehdä esimerkiksi kasaamalla kirjoja näppäimistön ja näytön alle. Muista myös kävellä välillä!

5. Laita some kiinni
Jos sun on pakko tehdä hommia koneella, laita kiinni Facebook, Twitter, Pinterest... Ihan kaikki. Laita vaan ne kiinni ja lakkaa välttelemästä töitä.

6. Kuuntele musiikkia
Laita soimaan soittolista, joka saa sun tanssijalan vipattamaan ja energian virtaamaan. Tai vaihtoehtoisesti se lista, jota kuuntelet salilla. Hyvä musiikki = parempi mieli = enenemmän virtaa tehdä asioita.

7. Mieti lopputulosta
Mieti esimerkiksi kolme positiivista lopputulosta, jotka saavutat tekemällä käsillä olevan työn. Omissa opiskeluissani ajattelen aina jatko-opintoja, kun turhautuminen iskee. "Luen tän kirjan ja kirjotan sen pirun esseen, koska pääsen lopulta Stanfordiin opiskelemaan."

Tsemiä töihin ja kouluun, you can do it!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan