Slider

AJATUKSIA BLOGISTA JA SEN KEHITTÄMISESTÄ

28/04/2015


Oon viime aikoina nauttinut blogin tekemisestä todella paljon ja innostusta myös kuvapuolen hoitamiseen on tullut lisää ihan huimasti. Innostus on näkynyt ihan selkeesti myös kävijämäärissä, sillä maaliskuu oli ehdottomasti mun blogin paras kuukausi sivunäyttöjen osalta ikinä. Vaikka kommentteja tippuu edelleen aika harvakseltaan, niin ilmeisesti siellä ruutujen takana on tyyppi jos toinenkin. Kiitos teille!Lisääntyneet kävijämäärät sai mut miettimään, että miten mä voisin kehittää blogia eteenpäin. Yksi keino lisätä trafiikkia olisi ehdottomasti alkaa kääntää postauksia myös englanniksi. Se voisi olla muutenkin ihan smart move, koska Yhdysvaltojen kamaralle ollaan menossa alle neljän kuukauden päästä (jaiks)! Se tarkottaa myös sitä, että postausten otsikot kääntyy englanniksi. Tulevaisuudessa siis suurin osa postauksista kahdella kielellä.

Mulla on sellainen fiilis, että oon viimeinkin löytänyt ne jutut, joista haluan kirjottaa. Work & Study -kategorian postaukset on aina yllättävän suosittuja ja niihin aion tulevaisuudessa panostaa entistä enemmän. Myös vaihtojuttuja ja vähän syvällisempiä pohdintoja omasta elämästä on ainakin tiedossa. Jos teillä tulee mieleen jotain aiheita, joita haluaisitte mun ehdottomasti käsittelevän, niin kommenttiboksi on aina avoinna. Mulle saa myös tulla huutelemaan somessa. :)

ps. Jenkeistäkin tuli viimein vahvistus vaihtopaikasta, joten seuraavana tiedossa viisumin hakemista ja kaikkea pientä sälää!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan