Slider

LOUISIANA, GEORGIA, WASHINGTON?!

01/03/2015


Vaihto on tällä hetkellä siinä vaiheessa, että hakemus on ISEPissä käsiteltävänä ja mä vaan täällä jännitän, että koska tulee tuloksia. Siis...


Mun vaihtohakemus oli tammikuun lopussa siinä vaiheessa, että lähetin sen eteenpäin käsittelyyn ja ainoastaan TOEFL-tulokset puuttui. TOEFL:n tein viime kuun puolessa välissä ja bloggasinkin aiheesta tuohtuneena yhden postauksen verran. Kävi ilmi, että testi meni loppujen lopuksi ihan hyvin ja olin mokaillut niissä kohdissa, missä tiesinkin, että meni pieleen.

Hakemuksen osalta kärsin ylimääräisiä sydämentykytyksiä, kun yliopiston kv-koordinaattorilta tuli sähköpostia, että mun ykkösvaihtoehtoyliopistoon ei voikaan hakea. ISEP on kesken kaiken poistanut koko yliopiston listauksistaan, mistä lie syystä. Olen nimittäin ihan satavarma, että siellä se vielä oli tammikuun lopussa. No, jouduin valitsemaan vielä yhden uuden yliopiston ja päädyin loppujen lopuksi heittämään kohteet täysin uuteen järjestykseen. Aika radikaalia multa, joka miettii jokaisen päätöksen neljään kertaan ennen kuin päättää mitään.

Viisi ensimmäistä kohdetta sijaitsee tällä hetkellä muun muassa Louisianassa, Georgiassa ja Washington statessa, eli aikalailla joka puolella Yhdysvaltoja. Kerron lopullisesta kohteesta sitten enemmän, kunhan se tässä kevään aikana varmistuu. Kohdeyliopiston saa tietää ilmeisesti vasta joskus huhti-toukokuussa, joten tässä on vielä aikalailla vuorokausia edessä odoteltavana jännityksessä.

En jaksais odottaa syyskuuta, oon aivan innoissani!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan