Slider

MAALISKUUN PARHAAT

31/03/2015


Päässä jumittaa tällä hetkellä tosi pahasti. Oon ollut nyt viikon putkeen töissä ja mulla on sellanen olo, etten tällä hetkellä tee oikein muuta ku nukun, syön ja käyn töissä. Treenaaminenkin on viimesen viikon aikana unohtunut ihan kokonaan. Vielä kaks työpäivää jäljellä (meen huomenna kattomaan työkeikalla lehmiä!!) ja viikonloppuna lähdetään Kuopioon sirkusfestareille. Seuraavassa kuitenkin (vähän lyhennetyt) maaliskuun suosikit!


Kirja: Mulla on kesken Veronica Rothin Allegiant ja se on tähän mennessä jo ollut tän kuun paras kirja. Sen lisäksi oon lueknut muutaman opuksen koulua varten, mutta en paljon sen enempää. Ai niin, Kalevala tuli lukastua lyhennettynä. Never again.

Tekeminen: Käytiin kattomassa poikaystävän kanssa Cirque du Soleilin Quidam Hartwall-areenalla. Se oli ihan yhtä huikea kuin kaikki niiden edellisetkin esitykset ja ehdottomasti hintansa väärti.

Fiilis: Väsymys. Päällimmäisenä kuusta on jäänyt mieleen se, että kamalasti on ollu kaikkea tekemistä. Moneksi viikonlopuksi oon reissannut Kouvolaan ja tällä hetkelläkin oon kotikotona. Viikonloppuna meen Kuopioon ja ens viikolla maanantaina takaisin Jyväskylään. 

Treeni: Lenkkeily. Oon käynyt juoksemassa tän kuun aikana enemmän, koska on ollut niin paljon parempi sää. Auringonpaisteessa on parasta käydä ulkoilemassa.

Sarja: Vampyyripäiväkirjat. Yritän ottaa parhaillaan jenkit kiinni ja katon kuudetta kautta. Tää kuuluu niihin sarjoihin, joita jaksan kattoa vaikka kuinka paljon (Greyn Anatomian ohella).

Biisi: Jason Mrazin Hello, you beautiful thing toimii aurinkoiseen aamuun ihan sairaan hyvin!

1 comment:

  1. Ehkä hauskin teenjuontikuva ikinä! ;D
    JN

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan