Slider

MATKALAUKKU, VAKUUTUS, LENNOT...

11/03/2015


Niin monta asiaa hoidettavana ennen kuin olen Yhdysvalloissa! Hakuprosessi on takanapäin ja tällä hetkellä odottelen tietoa vaihtokohteesta. Kirjoittelin jo aiemmin, että tulokset tulevat vasta joskus huhti-toukokuussa. Voi kunpa tulisivat aikaisemmin, en millään jaksaisi odottaa, varsinkaan sinne toukokuun puolelle saakka.


Tässä kevään aikana täytyy hoitaa varsin monta pienempää juttua ennen kuin pääsen lähtemään rapakon taakse. Halpojen lentojen kyttääminen on ensimmäinen asia, jonka varmasti aloitan heti yliopiston valmistuttua. Ajattelin laittaa Skyscannerin hälyyttämään hyvistä tarjouksista mahdollisimman pian, jotta ei tarvisi maksaa itseään kipeäksi. Töhöilin tammikuussa ja unohdin laittaa apurahahakemuksen lentoja varten menemään. Se oli sellanen tuhannen euron unohdus. Onneksi vielä tammikuussa 2016 anotulla apurahalla voi maksaa vaihtoon käytettävät lennot.

Lisäksi täytyy selvitellä millainen matkavakuutus mulla on ja onhan se voimassa koko vaihdon ajan. Suurimmassa osassa vakuutuksista on kuulemma kolmen kuukauden raja ulkomailla oleskelulle... Myös matkalaukkuostoksille pitäisi ehdottomasti mennä ja Visa-kortti hankkia. Niin monta pientä juttua hoidettavana! Onneksi on edes niitä, niin tuntuu, että tää asia liikkuu johonkin. 

Tuloksia odotellessa, ihanaa keskiviikkoa!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan