Slider

MAALISKUUSSA NUKUN JA VALOKUVAAN

04/03/2015


Muistatteko, kun viime vuonna kirjotin jokaisen kuukauden alussa ylös asioita, joita ajattelin tehdä ja saavuttaa sen kuukauden aikana? Lopetin niiden postausten tekemisen vuodenvaihteessa, mutta nyt oon huomannut, että niistä oli oikeasti hyötyä! Kuukausittaisten tavoitteiden tekeminen sopi mulle oikein hyvin, joten ajattelin tuoda tavoitepostaukset takaisin. Toivon saavani itteäni enemmän taas niskasta kiinni ja arkirytmiä sujumaan paremmin. Tässä siis tavoitteita maaliskuulle.
Maaliskuussa minä...
  • Jaksan edelleen raahautua crossfittiin, vaikka salille on pitkä matka. Tuntien jälkeen on niin hieno fiilis, että siitä en halua luopua. On ramp loppui eilen, joten tästä alkaa "oikea" treenaaminen.
  • Valokuvaan enemmän. Tätä olen luvannut vaikka kuinka monta kertaa. Nyt otan tavoitteeksi ottaa ainakin yhden kuvan järkkärillä joka päivä. Lisäksi mun on pakkokin kuvata enemmän yhden kouluprojektin takia.
  • Menen aikaisemmin nukkumaan. Nyt nukkumaanmeno on monena iltana venynyt sinne puolen yön ja yhden välille, mikä on liian myöhän. Haluaisin myös oppia herämään edes vähän aikasemmin.
  • Suoritan viimeisen itsenäisen kirjallisuuden kurssin tämän kuukauden aikana loppuun. Seuraavaksi siis Kalevalan ja Odysseian kimppuun!
Nyt kun tavotteet on taas koko maailman nähtävillä, on mullakin ehkä jotain motivaatiota päästä niihin. Ihanaa maaliskuun alkua kaikille!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan