Slider

LUETTAVAA SUNNUNTAILLE / BLOGILÖYTÖJÄ!

22/03/2015

Sunnuntain kunniaksi ajattelin jakaa teille muutamia aivan sairaan ihania blogeja, joita oon löytänyt viime aikoina. Mukana on myös muutama yksi vanha suosikki, josta nautin joka kerta yhtä paljon. Näistä löytyy ihan varmasti sullekin jotain luettavaa (tai katsottavaa)!24-vuotias Carrie kirjoittaa blogiaan Lontoosta. WishWishWish sisältää paljon kauniita valokuvia, matkustelua ja kauneusjuttuja. Carrie kävi myös ihan vasta Suomessa ja teki täältä ihan superhienoja kuvia sisältävän postauksen ja vlogin.


Ingrid on yksi mun all time favorite vloggaaja. Oon katsonut hänen videoitaan jo vuosia ja katson lähes jokaisen uuden videon, kun ne ilmestyy. Ingrid teki tässä hetki sitten videon rentoutumisesta ja rauhoittumisesta ja se vetoa muhun todella paljon. Tykkään Ingridin tavasta puhua ja kertoa asioita kuvilla. Kannattaa ehdottomasti katsoa naisen muitakin videoita!


Italialaisen Giadan blogi on mulle täysin uusi tuttavuus, mutta sitäkin söpömpi sellainen. Giada kirjoittaa monista aiheista, viimeisimmäksi muun muassa motivaatiosta. Blogista löytyy kaikkea aina kauneudesta ja tyylistä valokuvaukseen ja sisustamiseen. Viime aikojen mielenkiintosin postaus liittyi ehdottomasti kuvankäsittelyyn.


Kristabelin blogi on mule näistä neljästä kaikkein uusin löytö. Selasin blogia eilen illalla ja luin muutaman todella hyvän postauksen. Muun muassa tämä uran tekemisestä ja oman jutun löytämisestä kertova postaus oli mun mielestä sairaan hyvää luettavaa!

Rentoa sunnuntaita!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan