Slider

"HALUAN OPPIA KÄVELEMÄÄN KORKKAREILLA" JA MUITA AJATUKSIA

27/03/2015

 photo haastattelussaminna_zpsyskujpzz.jpg

Lue alta mitä ajattelen tähän mennessä ajastani blogien parissa, kuinka paljon aikaa käytänkään Minna Helenan päivittelyyn viikossa ja kävelenkö korkkareilla vai tennareissa arkena. Kuvituksena kuvia, joita otettiin Iran kanssa muutama viikko sitten. Näissä on kyllä ihanan keväinen fiilis!


1. Mitä ajattelet, kun nyt luet blogisi ensimmäisiä postauksia?
Tämän blogin postaukset ei aiheuta mulle sen suurempi tunteita, koska Minna Helenaa perustaessani mulla oli jo useampia vuosia takana blogimaailmassa, joiden aikana olin kirjoittanut kahta tai kolmea blogia ja pitänyt omia nettisivuja. Minna Helenan ensimmäinen postaus oli itseasiassa enemmän kolumnin tapainen teksti mun ensimmäisestä päivästä kesätoimittajana. Mun ihan ensimmäisen blogin tekstejä sen sijaan kyllä häpeän ja naureskelen...

2. Oletko joskus loukkaantunut mahdollisista ikävistä sanoista kommenttiboksissa?

Ilkeät kommentit on kyllä olleet aika harvassa, joten niistä ei ole tarvinut suuremmin kärsiä vielä mun bloggausuran aikana. Jos niitä kuitenkin tulisi, niin pakkohan ne olisi vaan jättää omaan arvoonsa.

3. Kuinka paljon aikaa käytät blogiisi päivässä tai vaikkapa viikossa?

Postaan 2-4 kertaa viikossa ja blogin kanssa kulutettuun aikaan vaikuttaa ehdottomasti se millaisia postauksia teen. Jos vuorossa on kuukausittain ilmestyvät postaukset, niin aikaa menee reilusti vähemmän. Jos taas lähden rakentamaan informatiivisempaa postausta ja haluan siihen omat kuvat, menee aikaa paaaaljon enemmän. Tavallisen postauksen tekemiseen menee ehkä keskimäärin 1-2 tuntia, joten kyllähän blogin kanssa saattaa vierähtää helpoti se kahdeksan tuntiakin viikossa.

 photo haastiksessaminna_zpsniicqtzq.jpg

4. Mitä mieltä puolisosi/läheisesi on bloggaamisesta?

Parempi puolisko on ihan sinut sen kanssa, että bloggaan. Joskus se saattaa heittää jotain vitsiä, mutta aika paljon se vaan antaa mun tehdä omia juttujani.

5. Kuvaile tyyliäsi kymmenen vuoden päästä.

Toivottavasti se on ainakin vähän aikuisempi ja siistimpi kuin nyt. En kuitenkaan usko, että se tästä mihinkään radikaalisti muuttuu. Perussiittejä ja mukavia vaatteita ja rauhallisia värejä.

6. Matalapohjaiset kengät vai korkkarit? Ja miksi?

Matalat arkena, koska en vaan osaa kävellä korkkareilla (vieläkään). Juhliin pistän aina pakolla korkkarit jalkaan, vaikka näytän bambilta jäällä. Haluan oppia kävelemään kaikenlaisilla koroilla!

 photo haastiksessaminde_zpsloqbjwr8.jpg

7.  Mikä oli viimeisin muotiin liittyvä iso hankintasi?

Nike Freet. Rakkautta!

8. Minkälaista liikuntaa harrastat?

Harrastan crossfittiä, mutta jos en ole cf-salin lähettyvillä, niin käyn juoksemassa ja kuntosalilla. Ihan perusjuttuja. Käyn myös säännöllisen epäsäännöllisesti sirkustreeneissä, eikä kohta kymmenen vuoden harrastaminen siinäkään lajissa ota loppuakseen, vaikka onkin vähentynyt.

9. Mihin matkustit edellisen kerran?

Pidemmän reissun tein viimeksi ennen joulua Lontooseen. Lyhyempien matkojen matkustelua tulee tehtyä lähes joka viikko, kun roudaan kamojani Jyväskylä-Kouvola -väliä eestaas.

10. Jos saisit valita elämässäsi jonkin asian (pieni tai iso), jonka tekisit nyt toisin, mikä se olisi?

Olisin jo yliopiston alussa ottanut selvää vaihtohauista ja hakenut ekana syksynä jo vaihtopaikkaa Euroopan ulkopuolelle. Olisin päässyt aiemmin vaihtoon ja valmistunut aiemmin. Pieni asia, mutta ärsyttää vieläkin.

11. Seitsemän asiaa, joita toivot tulevaisuudelta?

Onnea, terveyttä, matkoja, perhettä, ystäviä, elämyksiä ja hyvää elämää.

Kysymyksiin minut haastoi vastaamaan Inspire Me Sunday -blogi. Kiitoksia haasteesta!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan