Slider

HELMIKUUN PARHAAT

28/02/2015

 photo helmikuunsuosikki1_zpsduztbsmu.jpg

Helmikuun loppu tuli yhdessä hujauksessa! Taas ollaan yksi kuukausi lähempänä kevättä ja kesää, ihan hullua, miten nopeesti tää aika meneekään. Lupailin aiemmin soittolistapostausta, mutta jostain syystä Blogger ja minä emme olleet yhteistyössä sitä tehdessäni, joten soittolista jäi tältä viikolta nyt sitten puuttumaan. Lupaan kuitenkin julkaista sen vielä jossain vaiheessa.


Kirja: Lukeminen jäi helmikuun aikana ihan liian vähälle, sillä luin opintoja varten useamman opuksen muun muassa taidehistoriaan ja yleiseen historiaan liittyen. Luin kuitenkin 50 Shades of Greyn uudelleen ennen leffan ensi-iltaa, joten se saakoon nyt olla kuukauden kirja.

Tekeminen: Laskettelu! Viikon Levin reissun aikana olin kuutena päivänä rinteessä, ensimmäisenä päivänä jaksoin laskea jopa seittemän tuntia, mikä tuntui sitten jaloissa kyllä seuraavana päivänä jonkin verran. Lumilautailu on vaan niin kivaa.

Ruoka: Avocadot ja ruisleipä. Niistä on tullut mun vakioaamupalaa viimeisen neljän viikon aikana. Nam nam.

Juoma: Tee, jälleen kerran. Talven keskellä ikuiselle vilukissalle maistuu erityisesti rooibos- ja ananasteet.

Treeni: Crossfit! On ramp -kurssin vikat kerrat oli tällä viikolla ja harmittaa, että ne jäi multa välistä. Täytyy mennä ens viikon aikana vielä korvaamaan noi ja sitten voi alkaa käymään oikeilla tunneilla ja treenaamaan itekseen. 

Saavutus: Käsilläseisontaprojekti etenee hyvällä tahdilla ja sain ensimmäistä kertaa varmaan ikinä tehtyä kunnolla myös muutaman käsilläkävelyaskeleenkin. 

Sarja: Katoin Sherlockin ykkös- ja kakkostuottarit tylsyyksissäni (ja velvollisuuksia vältellessäni) uudestaan ja Bonesissa oon päässyt jo kuutoskaudelle saakka. Samoilla mennään kuin aina ennenkin!

Biisi: Florence and The Machinen uusi sinkku What Kind of Man.

Ihanaa maaliskuun alkua kaikille!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan