Slider

TAMMIKUUN PARHAAT

29/01/2015


Tammikuuta on vielä muutama päivä jäljellä, mutta kuukauden suosikit tulee tässä!


Kirja: Sylvia Dayn In the Flesh on tän kuukauden kirja. Ihan täydellistä hömppää, jossa ei ole mitään muuta pointtia kuin riipaiseva rakkaustarina. Ahmin tän koulukirjojen välissä yhdessä päivässä (ja yhdessä yössä) ja voivottelin lopuksi, että voi vitsi, kun tosta tarinasta ois ollut potentiaalia ehdottomasti vaikka kirjasarjaan.

Tekeminen: Opiskelu! Kuulostaa hassulta, mutta oikeesti on ollu kivaa olla taas koulussa ja tehdä opintojen eteen töitä. Koko joululomahan kului oikeastaan töissä, joten on ihanaa olla taas akateemisessa maailmassa ja nauttia vähän vapaudesta.

 photo tammikuunparhaat1_zps62749ded.jpg

Ruoka: Avocadot. Aamupalaksi, välipalaksi, iltapalaksi....

Juoma: Kaakao. Oon ollut sokerilakossa, joten kaakao on ollut mun ainoa kosketus suklaaseen viimeset neljä viikkoa.

Treeni: Crossfit! Oon käynyt nyt muutaman viikon kurssilla ja on ihan huippuhauskaa. Ryhmässä on kivoja tyyppejä ja ohjaajalla on niin hyvä asenne hommaansa, että tunti kuluu ihan hujauksessa.

Saavutus: Siivosin itseasiassa tänään koko kämpän. Suursiivous on ollu tehtävälistalla tammikuun alusta saakka, mutta tänään osu ekaa kertaa sellanen vapaapäivä, että tartuin moppiin ja rupesin hommiin. Nyt on taas kivempaa olla kotona, ku ei meinaa tukehtua pölyyn.

Sarja: Marco Polo. Katottiin poikaystävän kanssa kaikki ilmestyneet jaksot Netflixistä vuoden vaihteessa. Alussa oli ehkä vähän tylsä, mutta parani ehdottomasti loppua kohden!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan