Slider

BLOGILUPAUKSIA TÄLLE VUODELLE

02/01/2015


Teen joka vuosi uudenvuodenlupauksia ja aika monena vuonna oon onnistunut pitämäänkin ne. Viime vuoden lupauksia en pääse tällä erää tarkistamaan, koska ylläripylläri ne on 200 kilometrin päässä toisessa kodissa. Ajattelin kuitenkin tehdä tänä vuonna kahdet lupaukset: henkilökohtaiset ja blogiin liittyvät.


En anna periksi.
Mulla on aina välistäkin heikkoja hetkiä bloggaamisen kanssa, jolloin mietin, että mitä ihmeen järkeä tässä touhussa on? Vääntää tekstiä ja hakea kuvia postauksiin, joita aktiivisesti seuraa seitsemän ihmistä. Vuonna 2015 en aio antaa periksi blogin kanssa, enkä kuuntele sitä pientä ääntä mun päässä, joka sanoo, että teet tätä hommaa ihan turhaan.

Vedän rajat uudestaan.
Aion laittaa yksityisyyden rajat blogin kohdalla täysin uusiksi ja mietin tarkemmin mitä julkaisen. Mun heikkoihin hetkiin kuuluu olennaisena osana ajatukset siitä, että ihmiset saa tietää musta blogin kautta todella paljon asioita ja se huolestuttaa mua. Siksi mietin tarkemmin, mitä kirjoitan, mitä julkaisen ja ennen kaikkea, onko niitä tietoja järkevää julkaista. Mutta älkää huoliko, sisältö pysyy aika samanlaisena kuin ennenkin, toivottavasti!

Kasaan blogille tyylikirjan.
Aion tehdä blogille tyylikirjan, josta käy ilmi sekä ulkoasun että postauksien peruslinjat. Luulen, että tää uudistus tuo blogiin uudenlaista rakennetta. Viime vuonna bloggasin oikeastaan mistä sattuu, joten nyt on aika määritellä ydinaiheet ja ideaalilukija. Tässä hommassa auttaa varmasti Pink Bubble -blogin arvonnasta voittamani blogikalenteri, kiitos vaan Susannalle! Uusi ulkoasukin on haussa, en vaan vielä tiedä alanko taikomaan sitä itse vai annanko homman jollekin osaavammalle. 

Uskon, toivon, luotan ja kehitän.
Uskon ja toivon blogin kasvavan vuoden 2015 aikana. Luotan omaan osaamiseeni ja kokemukseeni. Kehitän itseäni kirjoittajana ja valokuvaajana (mikä tarkoittaa ehdottomasti enemmän itse otettuja kuvia blogiin!) ja yleisestiottaen bloggaajana.

Rakkaasta harrastuksesta tuli just tavoitteellinen harrastus, huomasitteko?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan