Slider

10 ASIAA, JOITA ET TIENNYT MINUSTA

13/01/2015

 photo minnan10faktaa_zpsbf760a3f.jpg

Harrastin pianonsoittoa muutaman vuoden alakouluikäisenä. Lopetin, koska olin todella laiska harjoittelemaan soittoläksyjä. Nykyään se harmittaa, koska olisi kiva osata soittaa paremmin.

Asun ihan mahtavan kämppiksen kanssa ja ollaan yhdessä selvitty sekä asunnon myymisestä että putkiremontista. Eikä olla riidelty oikeestaan ikinä!Oon ihan koukuttunut Hay Day -peliin. Latasin sen, koska mun pienet serkut pelaa sitä ja nyt mulla on missiona ottaa ne kiinni ja mennä niistä ohi. Ehkä musta tulee isona farmari?

Lapsena haaveilin tulevani sisustussuunnittelijaksi. Tykkään edelleen sisustaa ja piirtää, mutta en kyllä näe miten musta ois voinut tulla ikinä sisustussuunnittelijaa.

Tykkään ihan kamalasti suklaasta, vaikka se ei todellakaan tee mulle hyvää. Mun iho reagoi suklaaseen työntämällä lisää finnejä kasvojen ja rintakehän alueelle ja laktoosi-intolerantikkona ne koskee myös mun mahaan ihan sairaasti. Niin epäreilua.

Mulla on villasukat jalassa 24/7. Mä myös nukun untuvapeiton kanssa kesällä ja talvella. Oon ihan mahdoton palelemaan ja esimerkiksi nukahtaminen ei vaan onnistu, jos jalat on jäässä ja hampaat kalisee.

Luin viime vuoden aikana noin 60 kirjaa, parhaimmillaan kaksi kirjaa viikossa. Osa oli toki koulua varten, mutta luin silti. En ole pitkään aikaan lukenut niin paljon ja se tuntuu hienolle!

 photo minnan10faktaa2_zps23cc5a2a.jpg

Mun lempielokuvia on muun muassa Notting Hill, Ylpeys ja ennakkoluulo ja Taru Sormusten Herrasta. Y&E kuuluu myös lempparikirjojen joukkoon.

Aloitan crossfitin On ramp -kurssin muutaman viikon päästä ja jännittää ihan sairaasti, miten pärjään siellä.

Haluaisin jonain päivänä olla töissä aikakauslehdessä, mielellään jossakin naistenlehdessä.

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan