Slider

WB Studio Tour: THE MAKING OF HARRY POTTER

25/12/2014

 photo studiotour6_zps2b476089.jpg

Muutama viikko sitten tehdystä Lontoon matkasta varattiin yksi päivä kokonaan Warner Brothersien studioilla vierailemiseen. The Making of Harry Potter -kierros osoittautui ihan huikeaksi kokemukseksi ja näin hullun HP-fanin näkökulmasta olihan se aikamoinen unelmien täyttymys koko paikka!


Oltiin lippujen varaamisen kanssa jo hieman myöhässä, koska varattiin ne vasta viikkoa ennen itse päivää. Alun perin suunnitelmana oli varata liput suoraan WB Studio tourin sivujen kautta, mutta meidän haluamalle päivälle oli jäljellä enää yksi ainoa lippu. En suostunut luovuttamaan, vaan etsin vaihtoehtoisen ostopaikan ja sain lopulta meille liput. Sisäänpääsy kierrokselle ja bussikuljetus Lontoon keskuksesta studioille tulivat maksamaan 75 euroa per nenä. Ostin liput Golden Toursin kautta.

Laskeskelin, että lippu suoraan studioilta ostettuna olisi maksanut noin 45 euroa. Siihen päälle olisi vielä pitänyt maksaa metro- ja junaliput. Bussikuljetus oli luultavasti hieman kalliimpi, mutta maksoin ihan iloisesti vähän enemmän, koska tätä oli suunniteltu jo jonkun aikaa.

 photo studiotour2_zps9419daf5.jpg photo studiotour1_zps98859782.jpg
Meillä oli sisäänpääsy kierrokselle klo 14. Bussi lähti Fountain Squarelta (ihan Victorian aseman luota!) kahdeltatoista ja matka kesti noin tunnin. Perillä meille jäi vielä himmailuaikaa ennen kierrosta.

Ja se kierroshan oli sitten jotain niin siistiä, että pois alta! Alussa katsottiin kaksi leffaa, ja jälkimmäisen jälkeen valkokankaan takaa avautuivat Tylypahkan ovet Suureen saliin. Siinä oli kyllä ihmetystä kerrakseen. Iik! Suuressa salissa opas kertoi jonkun verran hahmojen päällä olevista vaatteista ja pöydillä olevista ruoista (nähtiin flaming pudding!) ja sen jälkeen kierros jatkui omaan tahtiin.

Meillä meni koko kierroksen tekemiseen hieman yli tunti, mutta me päätettiin skipata kermakalja (aiemmin reissussa sattuneen jäätelöepisodi oli vielä tuoreessa muistissa, siitä lisää myöhemmin), joten aikaa kierrokseen saa varmasti kulumaan sen pari tuntia. Hienointa oli ehkä Viistokujalla tai sitten ihan viimeisenä, kun nähtiin aito ja oikea Tylypahkan pienoismalli, joka ei tosiaan ollutkaan ihan sitten niin pieni.

 photo studiotour3_zpsd6eb5f68.jpg photo studiotour5_zpsa5ff9cb3.jpg
Kierros loppui järjettömän suuren lahjakauppaan, josta ostinkin sitten itselleni taikasauvan (joo!!), huivin ja muutaman suklaasammakon. Loppuaika kulutettiin cafeteriassa istumalla ja ilmaisesta wifistä nauttimalla. Bussi lähti takaisin Lontooseen noin kello 17. Fountain Squarelta kun päästiin vielä metrolla hotellille, niin oltiin molemmat aika valmiita nukkumaan. Olin ihan into piukeena koko päivän, joten väsymys iski nopsasti!

Kokemuksena suosittelen kierrosta kyllä ihan jokaiselle Harry Pottereita fanittavalle ja miksei myös niillekin, jotka ei ole ihan niin suuria faneja. Paremmallakin puoliskolla oli kuulemma kivaa, vaikkei se ihan niin paljon innosta hihkunukkaan kuin eräät...

Rentouttavia välipäiviä, meitsi menee nyt syömään lisää suklaata! :)

2 comments:

  1. Tuo pitää kyllä itekkin päästä kokemaan, on sen verran tullut Pottereita katottua! (:

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan