Slider

VUOSI 2015 ON VALMIS

31/12/2014


Meinasin aloittaa tämän postauksen "uusi vuosi, uudet kujeet", mutta sitten totesin, että no eipäs. Uusia juttuja tulee tapahtumaan, mutta kujeet on ihan samat kuin aina ennenkin!Vuoden 2015 aikana tapahtuu isoja juttuja. Pääpiirteissään vietän kevään yliopistolla, kesän kotikaupungissa ja syksyn Yhdysvalloissa. Sinällään on hassua, että mulla on seuraava vuosi "suunniteltu". Ero aiempiin vuosiin, esimerkiksi kahden vuoden taakse vuoteen 2013 on aika huikea. Silloin jännitti ylppärit, sain lakin, hain yliopistoihin, enkä vielä elokuussakaan varmasti tiennyt minne olen syyskuussa muuttamassa. Pisimmät suunnitelmat ulottui silloin maksimissaan seuraavalle viikolle.

Ensi vuosi tulee olemaan täysin erilainen. Kevään kurssit on suunniteltu valmiiksi, meinaan aloittaa uuden harrastuksen (jännittää niin paljon, kirjotan tästä myöhemmin!) ja tiedän suurin piirtein milloin roudaan tavarani takaisin kotikotiin kesää varten. Kesän teen töitä samassa paikassa kuin viime vuonnakin. Syksyn alkaessa hyppään lentokoneeseen kohti Yhdysvaltoja, mistä palaan Suomeen vasta ensi jouluksi. Ihan hullua!

Tuntuu vaan niin hassulta, että elämää pystyy ylipäätään suunnittelemaan pitkällä kaavalla niinkin kauas kuin ensi joulun saakka. Tuntuu, että menee taas ikuisuus, ennen kuin tarvii ajatella jälleen joululahjoja, pipareita ja jouluruokaa. Musta tuntuu, että vaihtoon lähtöönkin on vielä todella pitkä aika. Huoh. 

Blogin osaltakin 2015 tulee olemaan muutosten vuosi. Aikataulua ei ole vielä lyöty lukkoon, koska projektin edistyminen on täysin musta itsestäni kiinni. Yritän olla tässä joululoman aikana tehokas ja saada asioita jälleen vietyä eteenpäin, koska tiedän että keväällä koulu ja treenaaminen vievät jälleen tuhottomasti aikaa. Mutta uusia, kivoja juttuja on tännekin tulossa. Kerron niistä heti kun mun omat suunnitelmat selvenee edes jollain tasolla!

Tää postaus menee taas kategroiaan 'en tiiä oliko mulla oikeasti joku pointti, mutta pakko kirjottaa asioita ylös'. Hope you forgive me. Hyvää uutta vuotta!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan