Slider

SYKSY 2015: USA!

22/12/2014


Koin toissa viikolla ihan hillittömiä ilon ja onnen hetkiä, enkä oikeen vieläkään meinaa uskoa, että se tosiaan on totta: vietän syyslukukauden 2015 Yhdysvalloissa! 


Vaihtoprosessi laitettiin käyntiin jo lokakuussa, kun väänsin useamman hakemuksen lähinnä juuri Jenkkeihin ja Kanadaan. Mulla meni tosi kauan päättää kumpaan maahan haen ensimmäisenä vaihtoehtona, mutta lopulta USA voitti paremmalla, mielenkiintoisemmalla ja laajemmalla yliopistovalikoimalla. Odotettiin valinnan tuloksia tuskalliset kuusi viikkoa ja mulla alkoi jo tuntua loppuvaiheessa, että en ihan varmasti pääse yhtään mihinkään vaihtoon. Yliopistolla kiersi vielä huhu, että hakijoita ois kutsuttu haastatteluun ja näin ollen alustavat valinnat ois jo tehty.

Viime torstaina kuitenkin napsahti sähköposti, jossa sanottiin, että "We have a pleasure to inform you that you have been chosen to the ISEP exchange program". Sekosin kotona. JENKKEIHIN. Kolmeksi kuukaudeksi!

Nyt on aika kielitestiin varattu ja pitäs alkaa selvittämään passin uusimista ja sellasta. Ja niin, pitäis vääntää taas uudet hakemukset, nimittäin niihin yliopistoihin. Pääsin vasta ohjelmaan, yliopisto on vielä epäselvä.

Mutta fiilis on sairaan hyvä, jännittää ja pelottaa samaan aikaan! Ja jos jännittää ja pelottaa samaan aikaan, ni eiks se niin ole, että se asia on silloin tekemisen arvoinen?

ps. Kaiken vaihtoon liittyvän materiaalin löydät tulevaisuudessa 'USA2015' -tunnisteen alta!

2 comments:

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan