Slider

MARRASKUUN PARHAAT

07/12/2014


Joulukuuta on mennyt jo viikko, mutta marraskuun parhaat tulee silti tässä! Ihan hirmuisen vauhdikas kaksiviikkoinen takana, enkä kerennyt ollenkaan ajastamaan postauksia tälle viikolle, höh. Viikon valinta tulossa vielä illalla, stay tuned. :-)

Kirja: Kuulostan nyt omissa korvissani tosiaankin hifistelijältä, mutta tähän on pakko vastata Dostojevskin Rikos ja rangaistus. Tankkasin sitä ainakin kolme viikkoa, kunnes viimein 700 sivun jälkeen tajusin, että sehän oli aika nerokas teos. Välillä oli epätoivo, mutta nyt oon aika ylpeä itestäni, että sain sen loppuun,

Tekeminen: Sarjojen kattominen maratonina. Oon huomannut, että monena sunnuntaina kattelen vaan sarjoja Netflixistä enkä saa mitään aikaan. Eikä sunnuntaina tarvi saadakaan!

Ruoka: Banaanit. Niitä on mennyt marraskuun aikana ihan sairaan paljon.

Juoma: Glögi. Oon fiilistellyt joulua koko marraskuun!

Treeni: Pakko myöntää, että marraskuussa on treenit jääny aika vähälle, enkä voi vastata tähän yhtään mitään. On ollut vaan niin paljon muuta tekemistä, muun muassa töitä, että en vaan oo ehtinyt salille enkä lenkille. Enkä jaksa tässä vaiheessa ottaa siitä mitään paineitakaan.

Saavutus: Sain yhden työlään kirjallisuuden kurssin tehtyä loppuun!

Sarja: Bones ja Dracula. Bonesissa oon menossa vasta kolmannella tuottiksella, Draculan katoin kokonaan, ja sitähän on siis vaan yksi kausi. Jonathan Rhys-Myers on vaan niin ihana.

Biisi: Näitä ois vaikka kuinka monta. Mutta ehkä eniten kulutettuna The Heavyn how you like me now. Kuuntelin tätä aina ennen iltavuoroon lähtemistä, jotta sain oikean buugin päälle.

Ihanaa joulukuuta kaikille!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan