Slider

LONTOON MATKAN TOP5

29/12/2014

 photo lontoontop1_zps445696f2.jpg

Sen sijaan, että selostaisin teille yksityiskohtaisesti mitä tehtiin ja missä käytiin Lontoon reissullamme, päätin kasata teille top5 listan matkan parhaista jutuista. Jätin suosiolla Harry Potterin lavasteissa vierailemisen pois, koska se olisi mennyt ykköseksi. Kirjotin siitä postauksen viime viikolla, tsekkaa se täältä!1. Regent Streetin jouluvalot

Tiistaina vietettiin aikaa kävelemällä ja shoppailemalla Oxford Streetin ympäristössä. Regent streetin jouluvalot oli ihan huikeat ja sieltä olis saanut järkkärillä tosi kivoja kuvia. En kuitenkaan jaksanut sinä päivänä kantaa kameraa mukana, joten tyytyminen on kännykkäkuviin.

Just ennen kuvan ottoa käytiin Godivan -suklaaliikkeessä, mistä ostettiin ihan huippuhyviä suklaalastuja, joista voi tehdä kaakaota. Tehtiin ekana Suomeen palattuamme aamupalalla kaakaota niistä ja voi nam!

2. Victoria ja Albert -museo

En ollut ennen käynyt V&A museossa, joten tää oli kiva ensikokemus! Olisin halunnut nähdä häämekkonäyttelyn, mutta sen sisäänpääsymaksu oli yli kymmenen puntaa, joten se jäi näkemättä. Käveltiin kuitenkin varsin monta muuta näyttelyä ja ostin museokaupasta hienon vanhannäköisen Lontoon kartan, joka aion kehystää ja ripustaa seinälle.

3. Baker Street

Ollaan katsottu poikaystävän kanssa syksyllä BBC:n Uusi Sherlock -sarjaa ja ollaan molemmat innostuttu aika paljon Holmesista. (Sain joululahjaksi Sherlockin kootut seikkailut opuksenkin, 1300 sivua!) Kytiin kattomassa Baker Streetillä kuuluista 221b asuntoa ja käytiin museon lahjakaupassa ostoksilla. Se oli kivaa!

4. Natural History Museum

Luonnonhistorian museossa oon käynyt jo aiemminkin edellisellä reissulla, joten tällä kertaa käveltiin vaan parhaat palat poikaystävän kanssa. Käytiin kattomassa muun muassa dinosauruksia ja jalokiviä. 

5. Garfunkel's

Meidän lähin ravintola oli Garfunkel's-niminen paikka. Poikaystävä sai ekana iltana siellä niin hyvää pitsaa, että päädyttiin ravintolaan takasin vielä kahdesti. Hyvää ruokaa ja hyvää palvelua, tykättiin molemmat todella paljon.

2 comments:

  1. Lontoon museot on kyllä ihan mielettömiä ja mikä parasta, 99% niistä on ihan ilmaisia. V&A varsinkin on ihan valtava: oon nyt käynyt siellä vissiin kolme kertaa ja vieläkin riittäisi näkemistä ihan siellä ilmaisella puolella.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Niimpä! Musta tuntuu, että kyllä tonne vielä ois uudelleen päästävä. V&A -museostakin jäi niin paljon näkemättä!

      Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan