Slider

JOULUKUUN TAVOITTEITA

08/12/2014


Joulukuulle ehtii vielä asettaa tavoitteita, vaikka mennäänkin jo kahdeksannessa päivässä! Käydään kuitenkin ensin läpi mitä viime kuussa tavoiteltiin.


Lupasin ottaa enemmän kuvia järkkärillä, vaikka olisi pimeetä ja harmaata. Noh, tähän ei päästy, koska otin koko kuukauden aikana ite varmasti alle 50 kuvaa. Tsempattavaa siis joulukuulle. Tekis mieli kuvata enemmän, mutta viime aikoina se on vaan aina jäänyt vähemmälle ja vähemmälle.

Lupasin myös ostaa joululahjoja, check, saada kirjallisuuden omatoimisen kurssin tehtyä, check ja klaarata ruotsin kokeen, check. Arvosanoja ei olla vielä saatu, mutta fiilis on hyvä. Ja neljästä tavoitteesta kolme saavutettu!

Joulukuussa aion
 • kuvata enemmän, I promise!
 • olla tarkemmin laktoositon. Viime aikoina oon vatsakivuista piittaamatta syöny suklaata ja joka kerta jälkikäteen on paha olo. Tyhmää, mutta suklaa on vaan niin hyvää!
 • Nauttia tulevasta Lontoon reissusta. En malttais odottaa, olis jo lauantaina ja päästäis lähtemään!
 • Rentoutua joululoman aikana oikeesti ja malttaa vaan olla, enkä painaa koko ajan satasella eteenpäin.

Ihanaa viikkoa!

4 comments:

 1. Kivaa matkaa! Jouluinen Lontoo (ja Englanti yleensäkin) on ihana: Thamesin rannassa Millenium Bridgen kohdilla on joulumarkkinat ja Oxford Streetin jouluvalot on upeat.

  ReplyDelete
 2. Kiitos vinkeistä, pitääpä pistää muistiin! :)

  ReplyDelete
 3. Ää, miekin haluun taas Lontooseen! Hyvää reissua! :)

  ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan