Slider

ONNELLINEN

22/11/2014


Pienet jutut tekee onnelliseksi tälleen pimeänä syksynä. Näitä samantyyppisiä postauksia on näkynyt paljon muissakin blogeissa, niinpä miekin päätin listata omia juttujani!


1. Tee ja glögi. Varmaan viimeiseen kahteen kuukauteen ei ole ollut sellaista päivää, etten ois juonut jompaa kumpaa tai molempia. Glögiäkin oon ostanut useamman kerran jo tänä vuonna. Namnam!

2. Poikaystävän vierailut. R. on ollut Jyväskylässä useamman viikonlopun nyt viime aikoina ja kyllä se vaan on kivaa viettää koko viikonloppu vaan kahdestaan ja tehdä mitä huvittaa.

3. Työt. Oon saanut tehdä ihan kunnolla töitä tässä syksyn aikana ja enemmänkin olisi ilmeisesti ollut tarjolla, jos vaan olisin pystynyt ottamaan vuoroja vastaan. Kaikki ylimääränen raha tulee tarpeeseen, onneksi ensi viikolla oon taas Kouvolassa ja toimituksessa istumassa.

4. Koulu helpottaa pikkuhiljaa! Mulla on vielä monta esseetä ja monen monta koulujuttua tekemättä, mutta pikuhiljaa oon saanut itsenäisiäkin juttuja tehtyä. Tehokkuus tuntuu hyvälle.

5. Tuleva reissu. Me lähdetään poikaystävän kanssa joulun alla Lontooseen! Oon käynyt siellä kerran ennenkin, mutta tää on meidän eka ulkomaanreissu yhdessä, jos Tallinnaa ei lasketa. Oon nyt jo aivan innoissani!

6. Lumi. Eilen satoi ihan kunnolla lunta (jos ette huomanneet...)! Ihanaa, kun maa on valkonen, eikä ole enää niin harmaata ja pimeetä.

Millaiset asiat teitä piristää näin marraskuussa?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan