Slider

LUOVA TAUKO

10/11/2014


 photo laukkujaloissa_zps3a7746f4.jpg

Blogi käväisi pienessä talvihorroksen tapaisessa viime viikolla, kun pidin ihan vahingossa vähän lomaa bloggaamisesta ja internetistä yleensäkin. Tein koko viime viikon töitä kouluprojektien kanssa ja loppuviikosta alkoi kyllä huomaamaan, että oli koko alkuviikko painettu ihan täysillä. Aivoissa alkoi olla jo aikamoinen väsymys!


Perjantaina oli ihanaa nähdä pitkästä aikaa isovanhempia, jotka tuli vierailulle mun luo tänne Jyväskylään. Pääsin niiden kyydissä sitten kotikotiin viettämään viikonloppua ja isänpäivää. Sunnuntaina juhlittiin isiä brunssilla ensin kotona ja sen jälkeen vielä lounaalla mummolassa. Näin myös kummityttöä muutaman kuukauden tauon jälkeen, mikä oli kivaa. :)

Asiasta kukkaruukkuun eli itse blogiin. Oon kokenut viime aikoina ahdistusta niistä asioista, joita päätän jakaa täällä blogissa. Vaikka vielä lukijakuntaa ei olekaan kertynyt ihan hillittömän paljoa, niin mietin silti tarkkaan, mitä julkaisen ja mitä en. Viime viikon aikana sain näitä ajatuksia selkeämmiksi ja blogiin on tulossa iso kasa muutoksia! Teen niitä vähitellen tässä ennen joulua ja jossain vaiheessa aion vähän niin kuin "re-launch" koko homman. Uusi nimikin on tiedossa, joten tosta "oma nimi blogin nimenä" -karseudesta päästään (melkein) eroon.

Postauksien osalta tulossa on ainakin vinkkejä opiskeluun, treenijuttuja, ruokapäiväkirjaa ja tämän kuun tavoitteet. :)

Stay tuned, ihanaa maanantaita!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan