Slider

LOKAKUUN PARHAITA

01/11/2014


Kirja: Emily Brontën Humiseva harju. Oon lukenut tässä kuussa lähestulkoon kaksi kirjaa viikossa kirjallisuuden opintojen takia. jostain syystä nälkä kasvaa syödessä, koska oon ahminut ihan opintoihin liittymättömiäkin romaaneja lähes yhtä monta... Humisevasta harjusta tulossa muuten juttua ensi viikolla!


Tekeminen: Kirjottaminen. Oon vääntänyt kuukauden aikana useamman esseen yliopistoa varten, kirjoittanut muutaman sivun edestä englanniksi siitä, miksi juuri minun pitäisi päästä vaihtoon Yhdysvaltoihin tai Kanadaan, ylläpitänyt hyperlokaalia mediaa kaverin kanssa koulutehtävän vuoksi ja kirjoittanut vielä kymmenisen postaustakin. Ja olin viikon vielä töissäkin kirjottamassa ihan juttuja! Ei pääse taidot ruostumaan.

Ruoka: Makaronilaatikko. Kyseinen ruoka alkaa tulla kohta ulos korvista. Jyväskylään paluun jälkeen sitä on tullu syötyä useamman kerran. Nyt on pakko pitää taukoa.

Juoma: Kaakao. Teetä litkin edelleen ihan normaaliin tapaan joka aamu, mutta viime aikoina mulla on ollut tapana juoda iltapalalla mukillinen kaakaota. Lämmittää kivasti.

Treeni: Tässä kuussa on treenit jääny harmittavan vähälle, mutta toisaalta olo on ollut ihan hyvä, vaikka liikunnan määrä onki laskenu. Viime viikolla kävin pitkästä aikaa pinkomassa puolen tunnin lenkin juoksumatolla ja se oli tosi jees.


Saavutus: Koulun ja töiden yhteensovittaminen on onnistunut odotettua paremmin. Tiukempi aikataulu stressaa jonkun verran, mutta ainakin vielä oon selvinnyt molemmista ihan kunnialla.

Sarja: Vampyyripäiväkirjat! Katoin alkukuusta viimein viitoskauden loppuun saakka ja oh my... Kuutoseen en oo vielä ehtinyt siirtyä, mutta jossain vaiheessa vielä pääsen sinnekin.

Biisi: Tähän vois laittaa monta. Käytiin Kerkko Koskinen Kollektiivin keikalla Lahdessa ja sen jälkeen en kuunnellut pariin päivään paljon mitään muuta. Vapaudesta on yks mun suosikkeja, samoin kun Ole tyytyväinen nuorena. Toinen mitä oon lokakuussa kuunnellut kyllästymiseen asti on Nikke Ankaran Spesiaali.

Blogi: Mariannen Nevaeh saa tämän kuukauden blogi -maininnan. Hassua, että näihin mun valintoihin jostain syystä päätyy aina kouvolalaisia bloggaajia.... No mutta mun mielestä on kiva lukea juttuja ihmisistä, jotka pyörii mulle tutussa ympäristössä. (Onks se outoa?)

Täällä blogissa kuukauden suosituin teksti oli Omalla alalla, jossa puhuin siitä, millaisia ammattihaaveita mulla oli lapsena ja miten lopulta päätin lähteä opiskelemaan journalistiikkaa.

Postauksen kuvat nappasi Ira. Kiitos!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan