Slider

BLOGIRAKKAUTTA

26/11/2014


Moi, täällä yks nuhanenä. Oon ollu koko alkuviikon vähän puolikuntonen, tai no, en ihan vähääkään. Nenä valuu koko ajan ja aivastuttaa niin kamalasti. Illat oon aina yrittänyt tsempata, koska töiden tekeminen on vaan niin kivaa (plus rahan tuloa ei voi estää). Päivälläki on tarvinu toljottaa ruutua, ku on niin monta kouluhommaa tehtävänä tässä samalla.Viime viikko oli ihan hullu, sen takia musta ei täällä blogissakaa mitään kuulunu. Olin alkuviikon Jyväskylässä, keskiviikkona lähdettiin käymään risteilylla Tukholmassa, perjantaina matkasin Kouvolaan, lauantaina oltiin sirkusjutuissa Mikkelissä ja viimein sunnuntaina päätin, että en tee mitään. Katoin koko Draculan ykköskauden maratonina. Miksi siitä ei tuu kakkoskautta?!?!

Päätin nyt, että koska sunnuntaina jäi viikon valinta julkaisematta, niin jaan vähän blogirakkautta useampaan suuntaan tässä postauksessa. Toivottavasti nautitte näistä :)

Ihanaa keskiviikkoa, olkaa terveempiä ku mie!

2 comments:

 1. Oi kiitos maininnasta!
  Ärsyttää kun haluisin postata, mutta aina bloggailu kaatuu ideoiden ja etenkin kuvien (ja valon) puutteeseen :-( Pakko tällä kertaa yrittää ihan tosissaan :-D

  ReplyDelete
  Replies
  1. Hei oon huomannu, että kannattaa vaan pitää semmonen brain stormaus-sessio ja kirjottaa paperille kaikki ideat mitkä tulee. Ja sit vaan alkaa tekemään :D tsemppiä bloggailuun, sun blogi on edelleen yks parhaimmista ;)

   Delete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan