Slider

VIIKON VALINTA

26/10/2014

Sunnuntain brunssipostaus on ollut tauolla nyt kuukauden verran eli aikalailla koko sen ajan, kun oon ite ollut takaisin luennoilla ja koulun penkillä. Oon huomannut, että mulla ei vaan riitä aikaa blogien lukemiseen samalla tavalla kuin kesällä.

Tasaisin väliajoin tulee kuitenkin vastaan postauksia, joita haluisin esitellä teillekin. Siksi Sunnuntaibrunssilla-sarja muuttaakin muotoaan Viikon valinnaksi. Postaus sisältää aina yhden inspiroivan linkin viikon aikana lukemaani postaukseen. 

Tällä viikolla tuo linkki johtaa Hennan tekstiin arjen luksuksesta ja siitä, kuinka sitä hotelli-glamourin tuntua voi saada pienillä jutuilla omaankin kotiin. Henna kirjoitti spa dayn pitämisestä ja sellainen mulla onkin suunnitelmissa ensi viikon aikana, kun meidän putkiremonttikin on vihdoin valmistunut! Luvassa on myös kurkistusta kämppään, kunhan saadaan uudet ja vanhat huonekalut oikeille paikoilleen.

Rentouttavaa sunnuntaita!

2 comments:

  1. Huomasin blogin tilastoista tuon linkin mun blogiini ja ihanaa kuulla, että sait inspistä mun postauksesta! :-)

    ReplyDelete

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan