Slider

LOKAKUUSSA MINÄ...

06/10/2014

 photo lokakuu_zps7ab90dc4.jpg

Olen armollinen itselleni. Tiiän jo valmiiksi, että mulla on ihan tuhottomat määrät hommaa tehtävänä ja asioita hoidettavana. Mutta katotaan ensin, mitä syyskuussa oli mielessä ja toteutuiko ne!Syyskuun tavoitteet toteutui mun  mielestä jopa ihan hyvin. Porukoiden luota takaisin omaan kotiin muuttaminen auttoi elämäntapojen rukkaamisessa jonkun verran. Oon saanut kirjattua hyvän määrän liikuntaa kalenteriin ja pysynyt erossa mun pahimmista sudenkuopista, eli suklaasta ja pullasta (nom). Kirjallisuuden opinnot on etenemässä ja ainejärjestöhommatkin hanskassa. Paremmin meni syyskuussa kuin elokuussa!

Tulevan kuukauden aikana yritän tsempata monessa asiassa, vaikka tekemisen puutetta ei tosiaan ole tiedossa. Lokakuussa aion
  • Twiittailla ahkerammin. Käytin twitteriä kesän aikana tosi ahkerasti, mut nyt koulun alettua ei tuu hengattua somessa niin paljoa ja twiittailukin on vähentyny.
  • Jatkaa terveellisiä elämäntapoja. Kayla Itsinesin avulla eteenpäin!
  • Opetella lisää ja parempaa kässäriä. Tuolin kanssa menee jo, nyt vaan sitte ilman seinää ja ilman tuolia kunnollista asentoa hakemaan.
  • Nukkua paremmin. Nyt nukkumaanmeno on venynyt tosi pitkälle iltaan, joten pitäs vähän enemmän kattoa, että menis nukkumaan ennen yhtätoista.
Ihanaa lokakuuta kaikille! 

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan