Slider

IHAN VAAN KUULUMISIA

27/10/2014


 photo minnamar_zps3ad10b1b.jpg

Mitä kuuluu?

No kiitos, hyvää kuuluu. Putkiremontti loppu viime perjantaina, mikä tarkottaa sitä, etä KOTONA VOI KÄVELLÄ SUKAT JALASSA. Ei tarvi laittaa kenkiä jalkaan kun menee keittiöön, voi laittaa ruokaa omalla hellalla (ei enää mikroruokaa), omassa kylppärissä on suihku ja meillä on uusia huonekaluja!

Käytiin viikonloppuna Ikeassa tuhlaamassa rahojamme kaikkeen ihanaan, josta päällimmäisenä tarpeena oli uusi kaappi/säilytysjuttu eteiseen vanhan tilalle. Valittiin mieleisemme kokonaisuus Ikean Pax-sarjasta ja kiikutettiin kamat Jyväskylään. Kasattiin kompleksia koko lauantai-ilta ja jatkettiin vielä sunnuntainakin1 Sitä ruuvien ja muttereiden määrää... Onneks oli poikaystävä apuna, koska ei me J.:n kanssa kahestaan oltais saatu sitä millään kasaan. Kämpän normalisoituminen tietää myös asuntopostausta vielä tässä lähiaikoina! :)

Ens viikolla meillä on tuparit/halloweenjuhlat. Pitäis mennä ostamaan uus mekko ja muutamat korut juhlia varten. Meinaan olla nykyaikainen Audrey Hepburn, koska tarvin muutenkin uuden lbd:n. Tähän viikkoon kuulu muuten varmasti paljon koulujuttuja kirjastossa ja toivottavasti myös treeniä viime viikkoa enemmän. 

Toivottavasti sulle tulee superkiva viikko!

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan