Slider

10 ASIAA BUCKETLISTILTÄ

08/10/2014


1. Haluan käydä Balilla

Siitä lähtien, kun me äitin kanssa nähtiin yks näytelmä Kouvolan teatterissa vuonna nakki ja keppi, oon halunnut käydä Balilla. Yksi näytelmän henkilöistä oli muistaakseni ollut Balilla ja siitä tuli äidin kanssa vitsi, että joskus sinne vielä mennään. Äiti, joskus me mennään sinne.


2. Haluan yöpyä viiden tähden hotellissa

Tää on tosi materialistinen haave, mutta haluaisin saada tietää, että onko se niin ihanaa kuin mie kuvittelen. Mielellään vielä jossain ihanassa kaupungissa ulkomailla, mm joo.

3. Haluan mennä naimisiin

Ja viettää loppuelämäni rakkaan ihmisen kanssa. Toki myös itse hääjuhlan suunnittelu ja viettäminen tuntuvat kivoilta ajatuksilta. Mulla on muuten Pinterestissä yksi taulu omistettu hääjutuille (siellä on kyllä lähinnä sairaan hyvännäköisiä kakkuja!).

4. Haluan leipoa sateenkaarikakun

Aasinsilta edellisestä kohdasta, tiiättehän te niitä sellaisia kakkuja, jotka on sisältä sateenkaarenvärisiä? Niitä, joita näkee vaan leipomisblogeissa? Joku päivä leivon vielä sellaisen täydellisen kakun, että kun sitä syö, niin tekis mieli itkeä, kun se on niin hyvää.

5. Haluan opetella koodaamaan

Mun sisäinen nörtti haluaa osata koodata siistejä ulkoasuja ja blogiin kivoja juttuja. Vaatii opettelua ja kovaa työtä, mutta mä luulen, että kyllä mä opin. Se vie vaan vielä aikaa.

6. Haluan tulevaisuudessa ehkä työllistää itse itseni

Tai tehdä töitä freelancerina. Tai työsuhteessa. Tää ois ehkä ennemminkin, että haluan että mulla on tulevaisuudessa töitä. Siks oon nyt koulussa, kesät töissä ja koko ajan oppimassa uutta ja parantamassa mun taitoja. You can always do better and be better.

7. Haluan lasketella Alpeilla

Se ois niiin siistiä. Pitkiä rinteitä ja huikeeta tunnelmaa. Lumilautailu on niitä asioita, joista nautin talvella. Vaikka on pimeetä ja kylmää, niin kun viilettää mäkeä alas laudalla, niin se kaikki unohtuu. Pitää vaan ajatella ettei laske kenenkäänvpäälle ja että pysyy pystyssä. Jonain päivänä opettelen ehkä jonkun tempunkin. (11 vuoden lautailemisen jälkeen en vieläkään osaa edes mennä kunnolla mistään hyppyrin kaltaisestakaan...)

8. Haluan muuttaa maailmaa parempaan suuntaan

Pienillä teoilla ja toimittajan työn kautta. Se tuntuu tällä hetkellä kaikkein parhaimmalta keinolta saavuttaa tää tavoite.

9. Haluan asua omakotitalossa

Ja perustaa perheen. Simple as that. Vanhanaikaista? Ehkä. Mun unelma? Todellakin.

10. Haluan olla minä

Mun mielestä on tärkeää pysyä uskollisena itselleen ja sille mitä tekee. Mie oon hyvä just tällasena ja niin oot siekii.

Minkälaisia asioita sinä haluat? Isoja tai pieniä, kommentoi alle, niitä ois kiva lukea :)

Ps. Pitäiskö tehdä erillinen postaus matkakohteista, minne haluaisin? Aika moni kohta näytti liittyvän matkailuun :D

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan