Slider

TAVOITTEITA SYYSKUULLE

08/09/2014


Vaihdoin Kouvolan Jyväskylään viime viikonloppuna ja sängyn pohjalla lorvailun luentosalin penkin kuluttamiseen tänään. Tän kuun tavoitteet liittyykin suurelta osin opintoihin ja treeniin, mut katotaan ensin, miten kävi viime kuun tavoitteiden kanssa.


Otan itseäni niskasta kiinni juoksemisen kanssa - No joo, oon mä juossut enemmän kuin heinäkuussa, joten ehkä tää saavutettiin? En kuitenkaan lenkkeilly niin paljon kun ois pitäny ja olin suunnitellut.

Parannan ruokailutapoja - Ekat kaksi viikkoa kuukaudesta onnistui, mutta sen jälkeen ei. Tätä ei siis saavutettu ja siksi laitan taas enemmän tsemppiä päälle.

Nautin enemmän pienistä asioista - Yritin kovasti. Kirjotin kiitollisuuspäiväkirjaa ja yritin olla armolisempi itselleni, jos suunniteltuja juttuja jäi tekemättä.

Syyskuun osalta jatketaan edelleen noilla samoilla tavoitteilla. Juoksen, syön hyvin ja nautin pienistä asioista. Heitän mukaan kuitenkin muutaman opiskeluun liittyvän tavoitteen. Aion saada ainakin yhden kirjallisuuden omatoimisen kurssin suoritettua jo nyt heti alkusyksystä ja hoidan ainejärjestömme tapahtumavastaavan homman, jonka vasta sain, kunnialla heti alusta lähtien. Lisäksi yritän kantaa taas kameraa mukana aktiivisemmin. Se tuppaa jäämään kotiin harmittavan usein!

Enkä hajoa putkiremonttiin! Miten teidän syyskuu on lähtenyt käyntiin?

No comments:

Post a Comment

CopyRight © | Theme Designed By Hello Manhattan